وبسایت چیست و چه کاربردی دارد ؟

شاید شما دوست عزیزی که در حال خواندن این مطلب هستی ذهن درگیر این سوال شده که وب سایت چیه و دقیقا چه کاری انجام می ده یا چه کاربردی داده، این مطلب به طور اختصاصی و بررسی این موضوع که وبسایت چیست و چه کاربردی دارد می پردازد تا تعریفی صحیح و کاربردی در ذهن شما ایجاد کند برای اینکه آیا اگر شما کسب و کاری داری باید برایش وب سایت داشته باشی یا نه. خب بریم که با همدیگه کالبد شکافی کنیم این موضوع رو…
وبسایت چیست!؟
شاید سوال خنده داری باشد که وبسایت چیست و شاید با خود فکر کنید که همه می دانند وبسایت چیست و نیاز به تعریف آن نیست ، شاید این طور باشد اما خیلی از افراد هستند که فقط نام آن را شنیده اند ولی دقیق نمیدانند چیست . به مجموعه صفحات، المان ها، محتواهایی که با هم در ارتباط هستند و توسط یک نام دامنه یا آدرس دامنه شناسایی می شود و بر روی یک سرور اشتراکی و یا اختصاصی برای میزبانی قرار دارد، وبسایت گفته می شود، مانند سایت مفید. نمیدانم با کلمه سایت چه قدر آشنا هستید، سایت یعنی مجموعه ای از اجزا که با هم در ارتباط هستند، مانند سایت فرماندهی یا سایت شرکت یا کارخانه، دقیقا کلمه وب سایت هم به همین منظور برای مجموعه صفحات در سطح وب نام گذاری شده است، یعنی مجموعه ای از اجزا که یک وبسایت ایجاد می کند.
خب الان متوجه شدید که تعریف صحیح وب سایت چیه و الان می خوام در رابطه با اجزای وب سایت با شما صحبت کنم ، اجزای وب سایت شامل موارد زیر هستند که خدمت شما بیان می کنم :
1 – هاست
2 – دامنه
3 – قالب یا پوسته سایت
4 – صفحات داخلی سایت مانند صفحه محصولات، درباره ما، تماس با ما و …
5 – مطالب یا همان نوشته های سایت مانند همین مطلبی که شما در حال خواندنش در سایت مفید هستید
6 – المان های مکمل مانند نصب فروشگاه، نصب سیستم چت انلاین،نصب سیستم تالار گفتمان یا همان فروم، پیاده سازی درگاه پرداخت و بسیاری از امکانات دیگری که می شود اضافه کرد.
7 – تنظیمات کلی سایت ، تنظیمات قالب سایت، تنظیمات مربوط به هر کدام از پلاگین های یا افزونه های ایجاد شده مانند چت انلاین به صورت کاملا کنترل شده توسط خودمان
اگر نمی دانید پلاگین یا افزونه چیست به شما می گم، افزونه ها المان های اضافی هستند که وقتی به سایت اضافه می شوند بهش قدرت می بخشن و در واقع کارامد تر می کنند وب سایت رو . حالا در اینجا چون ما از وردپرس برای ساخت سایت استفاده می کنیم از افزونه یا پلاگین استفاده می کنیم.
الان شما دیگه تصویری درست و ذهنیتی درست از اینکه وب سایت چیست در ذهن دارید، الان می خوایم بپردازیم به اینکه وب سایت چه کاربردی داره و اینکه چرا باید ازش استفاده کنیم.
چه کسانی به وب سایت نیاز دارند ؟
هر فردی که کسب وکاری دارد و به صورت سنتی کسب درآمد می کند فرقی نمی کند هر کاری می تواند باشد باید برای خودش یک وب سایت داشته باشد، داشتن وب سایت در حال حاضر جزء لاینفک هر کسب وکاری هست و اگر شما دوست خوبم الان به فکر نیفتی و کسب وکارت رو آنلاین نکنی ممکنه در آینده دچار مشکل بشی پس هوشمندانه فکر کن و عمل کن تا از موقعیت های پولساز در بستر اینترنت بهره مند بشی، همین الان اقدام کن و وب سایت خودت رو راه بنداز
اگر دانش کافی در این زمینه نداری میتونی از دوره کوچینگ طراحی سایت با وردپرس استفاده کنی و یک مربی مانند من در کنار خوت داشته باشی تا در این مسیر قدم به قدم بهت بگه چیکار کنی تا بدون هیچ استرس و نگرانی به خواسته خودت که داشتن یک وب سایت خوب و حرفه ای هست برسی و خودت کامل مدیریتش کنی ، روی لینک زیر کلیک کن و در دوره آموزشی ثبت نام کن :
ثبت نام دوره آموزشی کوچینگ طراحی سایت با وردپرس
وبسایت چه کاربردی دارد ؟
اول بگم که داشتن وب سایت جزء ضروری و به شدت لازم هر کسب و کار فیزیکی و سنتی هست، چرا ؟ به دلایل مختلف که در ادامه بیان می کنم
برای شما دوست عزیزی که کسب و کار سنتی داری باید بگم که هر چند تازه ممکنه با مفهوم وب سایت و اینکه چی هست آشنا شدی و شاید هنوز دانش کافی برای پیاده سازی آن را نداشته باشی که باید کسب کنی
من در مقاله ی دیگری به تفصیل به شرح کامل اینکه دلیل داشتن وب سایت چیه به طور کامل پرداختم که در اینجا فقط به اشاره کوچکی از آن می پردازم.
کاربردهایی که وب سایت دارد به این شرح است :
1 – فروش بیشتر محصولات و خدمات
2 – دیده شدن زیاد کسب و کار و برند شما
3 – بی نیاز از زمان و مکان با داشتن وب سایت
4 – فروش محصولات و خدمات به تمام دنیا
5 – هزینه های بسیار کم برای راه اندازی
6 – خلاقیت نامحدود در پیاده سازی ایده ها و راه کارها برای فروش بیشتر
7 – کسب درآمد حتی در زمانی که خواب هستید
8 – سیستم سازی کسب و کار با داشتن وب سایت
کاربردهای سایت
فروش بیشتر محصولات و خدمات
با داشتن وب سایت محصولات و خدمات شما بیشتر فروش می روند و درامد زیادی کسب خواهید کرد، چون الان فضای اینترنت یک فضای بکر و بسیار بزرگ از مشتریانی هست که به کالا و خدمات شما نیاز دارند ، چی از این بهتر…
دیده شدن زیاد کسب و کار
با توجه به اینکه الان در ایران حدود 89 درصد مردم از اینترنت استفاده می کنند و این یعنی یک اقیانوسی از مشتری برای محصولات و خدمات شما ، روند استفاده از اینترنت در ایران از چند سال پیش تا الان خیلی خیلی رشد زیادی داشته و این نوید این را می دهد که داشتن وب سایت و یا همان کسب و کار اینترنتی بسیار برای شما و کسب و کار شما ضروری هست.
بی نیاز از زمان و مکان با داشتن وب سایت
با داشتن وب سایت کسب و کار شما دیگه محدود به زمان و مکان نیست یعنی چی؟ یعنی اینکه در هر جایی و در هر زمانی می تونی کسب و کار خودت رو مدیریت کنی و لازم نیست از صبح تا شب بری و در یک نقطه خاصی مشغول به کار باشی و چه قدر حس خوبی داره .
فروش محصولات و خدمات به تمام دنیا
با داشتن وب سایت و پیاده سازی زبان انگلیسی در آن به راحتی می توانید به مشتریان خود در خارج از کشور محصولات و خدمات خود را ارائه کنید و با این کار حتی می توانید به دلار و یورو درامد کسب کنید ، نگران نباشید که چگونه باید سایت رو چند زبانه کنم ، می توانید این کار را به افراد متخصص بسپارید تا به راحتی این کار را برایتان انجام دهند.
هزینه های بسیار کم برای راه اندازی وبسایت
یکی از مهمترین مزیت های داشتن وب سایت هزینه های کم راه اندازی و بستر سازی مناسب آن است ، شما با هزینه 1 تا 2 میلیون تومان به راحتی می توانید برای خودتان وب سایتتان را راه اندازی کنید در صورتی که با داشتن کسب و کار سنتی این هزینه ها چند برابر خواهد بود.
خلاقیت نامحدود در پیاده سازی ایده ها
از کاربردهای جذاب داشتن وبسایت پیاده سازی خلاقیت ها و ایده با هزینه های بسیار کم نسبت به کسب و کار سنتی است ، شما می توانید هر نوع خلاقیتی به وب سایت خود اضافه کنید و یا کم کنید به راحتی و بدون دردسر.
کسب درآمد حتی زمانی که در خواب هستید
شاید این جمله دیگه معروف شده باشه و کلیشه ای شده اما خیلی حس خوشایندی و بی نظیری داره که در هنگام خواب شما از وبسایت خود درامد داشته باشید بدون اینکه حتی مشتری را ببینید و با آن سرو کله بزنید، به راحتی فروش محصولات انجام میشه .
سیستم سازی کسب و کار با داشتن وبسایت
یکی از کارهای هوشمندانه ای که افرادی که کسب و کار دارند این هست که باید سیستم سازی در کسب و کارشان انجام دهند، با داشتن وب سایت شما می توانید تمام فرایندهای مدیریت کسب و کار اینترنتی خودتان را اتوماتیک و یا همان سیستم سازی کنید و با خیال راحت مثلا به مسافرت بروید، یا هر کاری دیگری ، چی از این بهتر ، البته دقت کنید این به این معنی نیست که دیگه اصلا با سایت کار نداشته باشید ، شما باید حداقل هر روز یا هر دو روز یه بررسی کوچکی سایت را بکنید تا اجزای ان به درستی کار کند. مثلا 10 دقیقه در شب را به این کار اختصاص دهید یا هر دو روز 20 دقیقه را اختصاص دهید، ولی بهتر آن است که هر روز به مدت چند دقیقه وب سایت خود را بررسی کنید.
خب تا اینجا گفتیم که وبسایت چیست و چه کاربردی دارد و شما الان به صورت کامل متوجه شدید که داشتن وب سایت آیا برای شما مفید است یا نه ، البته که شکی نیست که برای شما و کسب وکار شما مفید است و همین الان نیاز شدید آن را احساس می کنید و ممکن است بعد از خواندن این مطلب همین الان دست به کار شوید و وب سایت خودتان را راه اندازی کنید ، شما ممکن است یک شرکت داشته باشید ، یا فروشگاه ، یا خدماتی مانند آموزش، مشاوره و یا هر شغلی ، برای تمام شغل های داشتن وب سایت نیاز مبرم آنهاست و کسانی که از همین الان به فکر بیفتند برای توسعه بیشتر خودشان و کسب و کارشان اقدام می کنند و موفقیت خود را چند برابر می کنند.
اگر این مطلب مفید بود و به شما کمک کرده لطفا در پایین امتیاز دهید و این مطلب رو با دوستان خودتان ، کسانی که نمی دانند وب سایت چیست و چه کاری انجام می دهد به اشتراک بگذارید.
نویسینده : شعیب علیشاهی – طراح سایت، مدرس طراحی سایت، سئو و پشتیبانی

درباره شعیب علیشاهی
شعیب علیشاهی هستم طراح سایت، مدرس طراحی سایت، سئو و پشتیبانی. سایت مفید مکانی هست که من می تونم تجربیات خودم رو در اختیار شما قرار بدم که بتونید وب سایت مفیدی برای خودتون داشته باشید. تماس یا واتساپ : 09905637890
نوشته های بیشتر از شعیب علیشاهیدسته بندی مطالب سایت :
- خدمات آموزشی (27)
- آموزش تولید محتوا (3)
- آموزش سئو (6)
- آموزش طراحی سایت (17)
- آموزش وردپرس (3)
- آموزش ووکامرس (2)
دیدگاهتان را بنویسید