کسب درآمد از طریق وب سایت چگونه امکان پذیر است ؟
مسئله کسب درآمد از طریق وب سایت چند سالی هست که جزء مباحث پر تکرار در هر کسب وکاری هست ، وقتی مسئله کسب درآمد پیش می آید خیلی از افراد با خودشان فکر می کنند که چه کاری درامد بیشتری دارد و برای آن وب سایت می سازند و به قول معروف می خواهند به کسب درامد از طریق وب سایت بپردازند، ولی این به این صورت جواب نمی دهد و ممکن است این افراد نه تنها درآمد کسب نمی کنند بلکه کلا نسبت به کسب درآمد از وب سایت و اینترنت بدبین می شوند و بی خیال می شن نسبت به این قضیه و میگن جواب نمیده . این مطلب رو اختصاص دادم به اینکه نحوه صحیح کسب درآمد از طریق وب سایت چگونه هست و چه کارهایی باید انجام شود تا به نتیجه برسد، البته دقت کنید صرفا مواردی که من در ادامه مطلب خواهم گفت تنها دلیل کسب درآمد از طریق وب سایت نیست و عوامل دیگری هم هستن که باید توسط شما شناسایی و برطرف شوند تا روند رشد کسب وکار اینترنتی یا همان کسب درآمد از طریق اینترنت با موفقیت پایدار همراه باشد.
مراحل کسب درآمد از طریق وب سایت :
سلسله کارهایی که باید انجام شود رو در ادامه به شما خواهم گفت که باید برای آن وقت و صبر و حوصله صرف شود، همچنین تغییر یک سری عادات و باورها، بررسی کردن، بهبود دادن باید انجام شود تا نتیجه رخ دهد.
مرحله اول : تغییر باورها در رابطه با کسب ثروت و کسب و کار
همانطور که قبلا گفتم خیلی از افراد فکر می کنند که مثلا من میرم یه وب سایتی یا حالا کسب وکار اینترنتی یا اصلا کسب وکار فیزیکی ایجاد می کنم و شروع می کنم به کسب درآمد و حتی این کار و هم انجام میدن و براش وقت می زارن، از دوستان دیگه ای کمک می گیرن ولی بعد از مدتی می بینن به اون درامدی که می خواستن نرسیدن و با خودشون میگن چرا من نمیتونم درآمد زیادی داشته باشم و چه کار باید انجام دهم. اگر شما جزء اون دوستانی هستی که این سوالات رو از خودت پرسیدی باید به شما بگم که شما در ذهنت یک سری افکار خراب و سمی در رابطه با ثروت داری که تا وقتی این ذهنیت خراب رو داشته باشی نمیتونی به اون درآمد دلخواه خودت برسی، شاید ندونی اون افکار چیه! ، این رو از من بپذیر که نمیتونی با ذهنیت خراب حتی به دست آوردهای کوچکی برسی ، شاید برسی ولی دوام ندارد و از بین می رود. خب حالا باید چیکار کنی که بتونی این ذهنیت خراب رو درستش کنی و اوضاع درست شود. من بهت میگم چیکار باید انجام بدی.
یه وبسایتی رو بهت معرفی می کنم که بهت به صورت تخصصی میگه که چگونه ذهنیت خود رو اصلاح کنی و از همان کسب وکار فیزیکی و یا اینترنتی که داری درآمد خودت رو چند برابر کنی البته به شرط اینکه هر چه این فرد میگه رو با تعهد فراوان بپذیری و عمل کنی. این فرد نامش سید حسین عباس منش هست که آدرس سایتش رو برات مینویسم تا بری و از فایل های رایگان و از محصولاتش در رابطه با ثروت و هر مورد دیگری که خواستی آگاهی کسب کنی .
آدرس سایت : https://abasmanesh.com
این آدرس رو کپی کن و در آدرس بار مرورگر خودت وارد کن تا وارد سایتش بشی و اولین کاری که انجام میدی اینه که در این سایت ثبت نام می کنی و بعد از فایل های رایگان شروع می کنی تا ذهنت آماده بشه برای استفاده از محصولات این سایت.
وقتی ذهنیت شما درست شود اون موقع شما خیلی راحت تر به خواسته های خودت که کسب ثروت هست می رسی ، پس اول از همه باید ذهنت رو نسبت به ثروت و کسب وکار باید تغییر بدی و بعد بری گام های بعدی رو برداری.
توجه : معرفی سایت آقای سید حسین عباس منش به منزله تبلیغ نیست ، لذا این متن بالا برای جذب مخاطب نیست برای این سایت ، فقط صرفا با توجه به نتیجه هایی که بنده از صحبت های ایشون دیدم و البته عمل کردم به صحبت های ایشون ، لذا تصمیم گرفتم معرفی کنم شاید افرادی در مدار امادگی شنیدن صحبت های این شخصیت باشند و بتوانند تغییر کنند و شخصیت بهتری از خودشان بسازند.
مرحله دوم : ایده مورد علاقه شما برای کسب درآمد از طریق وب سایت
شاید ایده های زیادی در ذهن شما برای کسب درآمد از طریق وب سایت وجود داشته باشد یا شاید هم دوستانی دارید که به شما پیشنهاد می دن که برای این ایده یا فلان ایده یک وب سایت راه اندازی کن و فعالیت کن اما دقت کنید که این روش برای به اجرا درآوردن ایده اشتباه است. شما باید به دنبال ایده ای بروید که به آن علاقه دارید و شور و شوق فراوان برای آن دارید ، در واقع هر وقت به آن ایده مورد علاقه خود فکر می کنید سرشار از احساس خوب می شوید و از انجام دادن ان خسته نمی شوید چون عاشق آه هستید ، پس مرحله دوم در راه اندازی وب سایت برای کسب درآمد داشتن ایده مورد علاقه هست. اگر دست به ایده ای بزنی که به آن علاقه نداری و صرفا یک سری افراد به شما گفتن که این ایده خیلی پولساز هست بیا و شروع کن ، شما قطعا مسیر اشتباهی خواهی رفت و نتیجه نمی دهد ، پس برو و در کاری مشغول شو و برای اون وقت بزار که به اون علاقه داری. شاید با خودت بگی که اون چیزی که من بهش علاقه دارم پولساز نیست و کسی به آن بها نمی دهد ، از کجا میدونی شما، تحقیق کردی ، یا از کسی شنیدی که گفته که پولساز نیست، دوست من به حرفهای کسی که در حوزه کاری شما و علاقه شما نیست گوش نده، اون صرفا بر مبنای تفکرات خودش با شما صحبت می کند و هیچ اطلاعی ندارد. باید به ایده مورد علاقه خودت ایمان داشته باشی تا ازش نتیجه بگیری ، برای اینکه این ایمان در تو تقویت بشه برو و افرادی رو پیدا کن که در حیطه مورد علاقه خودت بهترین هستن و درامد خوبی دارند و باز دقت کن به دنبال افرادی نباش که در حیطه مورد علاقه تو هستن و درآمد ندارن چون اونها باورهای ذهنی خرابی دارن. باید فقط به دنبال افرادی باشی که در حوزه مورد علاقه تو فقط موفق هستن و از اونها مشورت بگیر ، دقت کن که کپی برداری کنی دقیقا از اونها ، سبک و روش خودت رو داشته باش در پیاده سازی ایده مورد علاقه خودت.
حالا باید از این به بعد در عمل ایده خودت رو در قالب کسب و کار اینترنتی پباده سازی کنی.
مرحله سوم : متخصص شدن در حوزه کاری مورد علاقه خودت
برای اینکه یک فرد تاثیر گذار در حوزه کاری مورد علاقه خودت باشی باید به عنوان یک متخصص خودت رو نشون بدی ، البته وقتی به موضوعی علاقه داری نمیتونی توش متخصص نباشی ، این خاصیت علاقه و شور و شوق نسبت به حوزه کاری هست ، برای اینکه متخصص بشی باید کتاب بخونی ، دوره های آموزشی شرکت کنی، مشورت بگیری از افراد حوزه کاری خودت، باید وقت بزاری و تجربه کسب کنی، وقتی که به یه حدی از توانایی رسیدی اون موقع میتونی کسب وکار اینترنتی خودت رو پیاده سازی کنی و در حین اجرای کسب وکار باز بیشتر تجربه کنی، بیشتر مطالعه کنی تا یک متخصص بشی. پس برای اینکه بتونی به کسب درآمد از طریق وب سایت بپردازی باید یک فرد متخصص در حوزه کاری خودت باشی ، این خیلی مهمه.
مرحله چهارم : انتخاب نام دامنه، هاست مناسب، سیستم مدیرت محتوا، قالب مناسب برای وب سایت
این مرحله از کسب درآمد از طریق وب سایت شما باید با دقت عمل کنید تا نتیجه خوبی در انتخاب موارد مرحله چهارم داشته باشید.
انتخاب نام دامنه :
دامنه به همان آدرس وب سایت شما گفته می شود که باید برا انتخاب نام دامنه وقت بگذارید و نام دامنه ای انتخاب کنید که کوتاه باشد، تایپ راحتی داشته باشد، راحت در خاطر بماند، از نام دیگر برندها و کسب و کارها در آن استفاده نشه، قابلیت ثبت پسوندهای دامنه را داشته باشد مانند com ، ir
مانند sitemofid.com
پس در هنگان انتخاب نام دامنه وب سایت خود با دقت عمل کنید که بعداً پشیمان نشید چون خیلی مهم هست نام دامنه.
انتخاب هاست مناسب :
هاست به فضایی گفته می شود که کل اطلاعات وب سایت در آن نگهداری می شود و به آدرس دامنه وب سایت متصل هست برای نمایش دادن اطلاعات وب سایت که کاربر بتواند با وب سایت شما تعامل داشته باشد، شرکت های زیادی هستند که به ارائه هاست های مختلف می پردازند و مهمترین نکاتی که باید در انتخاب شرکت هاست دقت کنید اینه که : قدمت بالا، کیفیت خوب در ارائه هاست با آپ تایم 99 درصد، پشتیبانی سریع و کاربلد، رتبه خوب در بین شرکت های هاستینگ دیگر، مشورت از کسانی که تجربه کار با شرکت های هاستینگ دارند. این موارد به شما کمک می کند بتوانید یک هاست با کیفیت برای خودتان تهیه کنید .
آژانس دیجیتال مارکتینگ سایت مفید هم اکنون بر روی هاست وردپرس سرورهای قدرتمند شرکت سون هاست میزبانی می شود و تمام پارامترهای گفته شده در بالا را این شرکت دارد و بنده پس از بررسی و استفاده از هاستینگ های دیگر تصمیم گرفتم که وب سایتم رو به این شرکت منتقل کنم و باعث شد که تجربه خوبی داشته باشم ، البته بنده کسب وکار اینترنتی دیگری هم داشتم که از این شرکت هاستش رو گرفتم و باز هم تجربه خوبی بود و دقیقا اون چیزی که من می خواستم بود.
در صورتی که خواستید از این شرکت برای تهیه هاست خودتون استفاده کنید بر روی لینک زیر کلیک کنید:
خرید انواع هاست با کیفیت از سون هاست
انتخاب سیستم مدیریت محتوا :
سیستم مدیرت محتوا سیستمی هست که با آن وب سایت شما ساخته و مدیریت می شود ، بسیاری از سیستم های مدیرت محتوا وجود دارد مانند وردپرس، دروپال، جوملا و غیره … ، من در اینجا به شما سیستم مدیریت محتوای وردپرس رو پیشنهاد می دم چون خودم هم از همین سیستم مدیرت محتوا برای مدیریت وب سایتم استفاده می کنم و بسیار ازش راضی هستم، الان حدود 43 درصد وب سایت های تحت اینترنت با همین سیستم مدیریت محتوا ساخته شده و مدیریت می شوند و این نشان میده که این سیستم مدیریت محتوا خیلی خواهان دارد. خب شما باید با وردپرس وب سایت خودتون رو ایجاد و مدیریت کنید ، حالا این که چه طوری این کار رو انجام بدید در مقاله و مقاله های دیگری شرح خواهم داد. می تونید از قسمت بلاگ سایت یا از قسمت محصولات سایت به آموزش آن دسترسی داشته باشید.
این مقاله آموزشی را مطالعه کنید : سیستم مدیریت محتوا چیست و کدام یک مناسب وب سایت است
انتخاب قالب مناسب :
قالب وب سایت در واقع همان شکل ظاهری سایت هست که همه می تونن ببینن و در واقع ویترین کسب و کار شما و محصولات شما هست ، مانند قالب سایت مفید که شما الان در آن حضور دارید. با توجه به حوزه کاری مورد علاقه شما ، یک قالب مناسب باید برای کسب وکار خود انتخاب کنید. اگر در حوزه آموزش هستید، باید قالب آموزشی انتخاب کنید، اگر در حوزه صنعت هستید باید قالب مناسب صنعت انتخاب کنید، اگر در حوزه گردشگری هستید باید قالب شما رنگ و بوی گردشگری بدهد، دقیقا با توجه به نوع کسب وکار باید قالب مناسب همان کسب وکار انتخاب بشه. بعد از انتخاب قالب باید تنظیمات قالب و پیکر بندی های آن انجام شود که با توجه به نوع قالب متفاوت هست ولی جای نگزانی نیست چون می تونید به راحتی این کار رو انجام بدید ، البته الان اکثر قالب هایی که توسط برنامه نویسان ساخته یا ترجمه می شه اموزش نحوه نصب و پیکر بندی آن هم داده می شه تا کاربر به راحتی بتونه تنظیمات قالبش رو انجام بده ، اگر هم در هر صورتی نتونستید تنظیمات رو انجام بدید به یک متخصص طراحی سایت مراجعه کنید تا براتون انجام بده و ازش بخواید به شما آموزش هم بده تا برای بعد دیگه مشکلی نداشته باشید.
خب من در اینجا یک قالب خوب به شما معرفی می کنم که توسط دوستان برنامه نویس ایرانی تهیه شده و به گفته خودشان با قالب های بین المللی برابری می کنه و دارای استاندارهای جهانی طراحی وب هست.اون قالب اسمش اهورا هست.
دوستان ما در مجموعه میهن وردپرس قالب خوبی به نام اهورا طراحی کردند که چند منظوره هست و می شود برای هر گونه کسب وکاری پیاده سازی کرد، لینک خرید قالب رو برای شما در زیر قرار میدم تا بتونید برای خودتون این قالب ارزشمند رو تهیه کنید و لذت ببرید از کار کردن با آن.
خرید قالب اهورا از وبسایت میهن وردپرس
مرحله پنجم : تولید محتوا برای وب سایت
تولید محتوا یک جزء حیاتی برای هر کسب وکاری هست مانند بنده که برای شما این محتوای ارزشمند رو تهیه کردم، در واقع محتوا فروشنده سایت شماست و هر چه قدر بتوانید محتوای عالی و با کیفیت برای مخاطب خود عرضه کنید در ذهن مخاطب خود می مانید به همین خاطر هست که بنده در مرحله دوم گفتم که باید در حوزه کاری مورد علاقه خودتان یک فرد متخصص باشید تا دیگران به شما اعتماد کنند. شما به شکل های مختلفی می توانید محتوا تولید کنید مانند محتوای متنی، ویدئویی، صوتی یا همان پادکست و این محتواها رو در وب سایت خود قرار دهید تا بازدید کنندگان وب سایت شما از تخصص شما و آگاهی شما اطلاع لازم رو کسب کنند و خواهان این باشند تا با شما ارتباط بگیرند و محصول شما را خریداری کنند.
برای اینکه موفق شوید باید محتوای زیاد تولید کنید و سعی کنید با اعتماد به نفس محتوا تولید کنید و همینطور سعی کنید این محتواها را غیر از وب سایت در همه جا به اشتراک بگذارید تا بیشتر دیده شوید. یک از آنها اینستاگرام هست.
مرحله ششم : تولید و قرار دادن محصولات بر روی وب سایت برای فروش
با توجه به حوزه مورد علاقه شما، شما باید یک سری محصولات داشته باشید که بتوانید از آن کسب درآمد کنید ، حالا ممکنه شما یک محصول فیزیکی داشته باشی یا یک محصول آموزشی داشته باشی و یا یک نوع خدمات خاصی داشته باشی که با فروش آن به درآمد برسی ، شما با قرار دادن محصولات خودت در فروشگاه وب سایتی که ایجاد کردی می تونی محصولات خودت رو بفروشی ، برای محصول خودت می تونی توضیحات کامل قرار بدی، قیمت قرار بدی، می تونی درگاه بانگی براش ایجاد کنی، میتونی سیستم گزارش فروش براش ایجاد کنی و بسیاری از امکانات دیگر که می تونی اضافه کنی، همه این موارد در سایت مفید به شما آموزش داده میشه ، نگران نباشید که چگونه.
مرحله هفتم : تداوم تا حصول نتیجه
مرحله هفتم از کسب درآمد از طریق وب سایت به این اختصاص دارد که شما باید در کار مورد علاقه خودت تداوم داشته باشی تا به نتیجه برسی ، شاید شما در ابتدای راه اندازی وب سایت خودت باشی و تازه شروع به مطلب نویسی و درج محصولات در وب سایت خودت کرده باشی، این رو بدون که باید ادامه بدی تا به نتیجه برسی و هر روز یا هر دو روز یک محتوای خوب و با کیفیت در وب سایت خودت منتشر کنی ، همانطور که گفتم محتو میتونه متنی ، ویدئویی یا صوتی باشه که همه این موارد بیشتر شما و کسب وکار شما رو معرفی می کنه و باعث میشه فروش محصولاتت آغاز بشه و فروش بیشتری داشته باشی.
این رو بدون :
باورهای ثروت ساز + کار مورد علاقه + اعتماد به نفس + تداوم ===> نتیجه
حداقل به مدت چند ماهه رو باید زمان کافی بگذاری تا به نتیجه برسی، در همان ابتدای کار انتظار نتیجه نداشته باش ، پس لطفا ناامید نشو.
جمع بندی :
خب کلیت این مقاله این شد که به شما این دید و مسیر را داد که چگونه اقدام کنی برای کسب درآمد از طریق وب سایت با توجه به موارد بالا. پس شروع کن و این مسیر را با دقت طی کن تا شاهد نتیجه های خوب برای کسب وکار خودت باشی.
دوست عزیز اگر این مطلب برای شما مفید بود، در پایین امتیاز دهید و با دوستان خودتان، کسانی که نیاز دارند بدانند که چگونه باید این مسیر کسب درآمد از طریق وب سایت را بروند به اشتراک بگذارید.
نویسنده : شعیب علیشاهی – طراح سایت، مدرس طراحی سایت، سئو و پشتیبانی

درباره شعیب علیشاهی
شعیب علیشاهی هستم طراح سایت، مدرس طراحی سایت، سئو و پشتیبانی. سایت مفید مکانی هست که من می تونم تجربیات خودم رو در اختیار شما قرار بدم که بتونید وب سایت مفیدی برای خودتون داشته باشید. تماس یا واتساپ : 09905637890
نوشته های بیشتر از شعیب علیشاهیدسته بندی مطالب سایت :
- خدمات آموزشی (21)
- آموزش تولید محتوا (3)
- آموزش سئو (4)
- آموزش طراحی سایت (15)
- آموزش وردپرس (2)
- آموزش ووکامرس (2)
دیدگاهتان را بنویسید