چگونه سئو را بهبود ببخشیم ؟

در این مقاله راه های اثبات شده ای را برای بهبود سئوی وب سایت خواهیم گفت که می توانید با این راه ها به رتبه های بهتری در موتورهای جستجو برسید و ترافیک ارگانیک بیشتری از گوگل دریافت کنید. با من همراه باشید…
یکی از رایج ترین سوالاتی که مشتریان از من می پرسند این است: “چگونه می توانم سئوی خود را بهبود بخشم؟” با در نظر گرفتن مزایای بسیاری که سئو می تواند برای یک کسب و کار داشته باشد، پرسیدن این سوال کاملاً طبیعی است. در حالی که گاهی اوقات پاسخ می تواند پیچیده باشد، برخی گام های مشخصی وجود دارد که می توانید امروز برای بهبود رتبه سایت خود بردارید.
همه چیز درباره «بهینه سازی» است، بهینه سازی موتورهای جستجو یک روش با قوانینی است که وب سایت شما را برای موتورهای جستجو دوستانه تر می کند. این قوانین می توانند نقش بسیار مهمی ایفا کنند، یعنی به طور تصادفی دسترسی به ربات های موتور جستجو را مسدود می کنند و آنها نمی توانند صفحات شما را بخوانند و ایندکس کنند، یا اهمیت کمتری دارند، یعنی فایل نقشه سایت شما URL های بیشتری نیاز دارد. همه قوانین به یک چیز مربوط می شود و آن بهینه سازی است.
در زمینه سئو، “بهینه سازی” به معنای دو چیز است:
- وب سایت خود را برای دیده شدن بیشتر در موتورهای جستجو بهتر کنید.
- وب سایت خود را بهتر از رقبای خود کنید.
اجازه دهید با یک مثال معنای بهینه سازی را نشان دهم. فرض کنید که دو وب سایت مشابه برای رتبه اول در گوگل، برای یک کلمه کلیدی خاص با هم رقابت می کنند. یکی از وب سایت ها SSL دارد و دیگری ندارد. سایر موارد مشابه، وب سایت ایمن (SSL) نسبت به وب سایت های غیر ایمن در نتایج جستجو رتبه بالاتری خواهد داشت. چرا اینطور است؟ زیرا SSL بخشی از الگوریتم رتبه بندی گوگل است.
آیا این بدان معنی است که اگر امروز وب سایت خود را SSL مجهز کنید، به طور جادویی در SERPS رتبه بالاتری خواهد داشت؟ نه، و این به این دلیل است که حداقل 200 عامل دیگر وجود دارد که گوگل هنگام رتبه بندی وب سایت ها در نظر می گیرد و SSL تنها یکی از آنهاست. اما از آنجایی که شما برای SSL بهینه سازی کرده اید، وب سایت شما نسبت به سایر وب سایت هایی که SSL ندارند، مزیت دارد.
به عبارت دیگر، یک عامل به تنهایی به شما رتبه بالاتری نمی دهد، اما اگر روی وب سایت خود کار کنید و سئوی خود را در چندین زمینه بهبود بخشید، در نهایت رتبه های بهتری نسبت به رقبای خود کسب خواهید کرد.
چگونه سئوی وب سایت خود را بهبود بخشیم؟
در اینجا 7 مرحله مهم برای بهبود سئوی وب سایت شما وجود دارد:
1 – به موتورهای جستجو آنچه نیاز دارند بدهید
2 – دسترسی موتورهای جستجو را به محتوای خود آسان کنید
3 – با آخرین پیشرفت های سئو هماهنگ باشید
4 – بهبود تجربه کاربری
5 – تخصص خود را نشان دهید
6 – اصول اولیه سئو را فراموش نکنید
7 – هیچ قانونی را زیر پا نگذارید
1. به موتورهای جستجو آنچه نیاز دارند بدهید
موتورهای جستجو به چه چیزی نیاز دارند؟ محتوایی که کاربران را خوشحال می کند و نیاز آنها را مرتفع می کند، به همین سادگی.
محتوای وب سایت خود را صادقانه بررسی کنید و اگر چیزی نیست که دوست دارید هنگام جستجو در گوگل ببینید، پس چرا گوگل باید صفحه شما را به جای صفحه دیگری که محتوای بهتری دارد نشان دهد؟
آیا محتوای شما منحصر به فرد و اصلی است؟ به ندرت می توانید موضوعی را پیدا کنید که شخص دیگری قبلاً مقاله ای در مورد آن ننوشته باشد. اما این بدان معنا نیست که شما نمی توانید محتوای منحصر به فرد و اصلی ایجاد کنید، حتی اگر بر اساس چیزی باشد که قبلاً در وب منتشر شده است.
به عنوان مثال مقاله ای که اکنون می خوانید در نظر بگیرید. اگر در گوگل برای «چگونه سئوی خود را بهبود دهیم» جستجو کنید، صدها مقاله پیدا خواهید کرد، اما همچنان این مقاله برای وب سایت من منحصر به فرد و اصلی است زیرا زاویه ای متفاوت از سایر مقالات منتشر شده در مورد موضوع دارد.
آیا این محتوا به اندازه کافی طولانی است؟ مطالعه پس از مطالعه تأیید می کند که طول محتوا در مورد سئو و اشتراک گذاری اجتماعی مهم است. یک مقاله اخیرا توسط سایت Hubspot منتشر شده است که نشان می دهد که محتوای بین 2250 تا 2500 کلمه در موتورهای جستجو بهتر است و محتوای بیش از 2500 کلمه در رسانه های اجتماعی عملکرد بهتری دارد.
آیا محتوای شما همیشه سبز است؟ محتوای همیشه سبز یک راه عالی برای بهبود SEO شما است. می توانید مقاله قبلی من را بخوانید که محتوای همیشه سبز را با جزئیات توضیح می دهد. به طور خلاصه، با انتشار محتوای همیشه سبز احتمال بیشتری برای کسب ترافیک ارگانیک در کوتاه مدت و بلند مدت خواهید داشت.
آیا محتوای شما تازه است؟ آیا تا به حال تصور کرده اید که چند صفحه وب در حال حاضر در اینترنت موجود است و سرعت رشد این حجم از اطلاعات چقدر است؟ اعداد شگفت انگیز هستند.
موتورهای جستجو به محتوای قدیمی اهمیت می دهند، اما دغدغه اصلی آنها ارائه محتوای به روز به کاربرانشان است و این تنها یکی از دلایلی است که وب سایت شما باید مرتباً با محتوای جدید به روز شود. همچنین می توانید مقاله ای در رابطه با ویژگی های محتوای خوب را مطالعه کنید تا بهتر بتوانید محتوای خوب تولید کنید.
پیشنهاد عالی برای شما
یکی از بهترین و سریع ترین راه ها برای یادگیری سئو، دنبال کردن یک دوره خوب سئو است. یک دوره آموزشی با کیفیت بالا به شما کمک می کند تا بدون نیاز به صرف ساعت های بی پایان برای جستجوی این اطلاعات از منابع تصادفی در گوگل، SEO را درک کنید.
2. دسترسی موتورهای جستجو را به محتوا را آسان کنید
بعد از اینکه مطمئن شدید که می توانید نوع محتوای مناسب را به موتورهای جستجو بدهید، قدم بعدی این است که دسترسی به محتوای خود را آسان کنید.
ثبت وب سایت در کنسول جستجوی گوگل : گوگل ابزاری برای مدیران وب سایت دارد. وب سایت خود را ثبت کنید و بررسی کنید که گوگل در مورد وب سایت شما چه اطلاعاتی ارائه می دهد، چه تعداد بک لینک به وب سایت شما داده شده است (که گوگل در مورد آنها می داند) و کلمات کلیدی که باعث شده وب سایت شما در Google SEPRS نشان داده شود و اطلاعات بسیار مفیدتر.
robots.txt خود را بررسی کنید : مسدود کردن محتوا یا منابع (فایلهای CSS، جاوا اسکریپت) از موتورهای جستجو عمل خوبی نیست. از گزینه Fetch as Google از Search Console و robots.txt checker استفاده کنید تا مطمئن شوید که تمام محتوا توسط موتورهای جستجو قابل دسترسی است.
نقشه سایت خود را ارسال کنید: برای کمک به موتورهای جستجو برای کشف تمام صفحات وب سایت شما که در غیر این صورت نمی توانند پیدا کنند، می توانید یک نقشه سایت XML ایجاد و ارسال کنید. هم گوگل و سایر موتورهای جستجو از نقشه های سایت XML به عنوان راهنما هنگام فهرست بندی یک وب سایت استفاده می کنند.
لینک های داخلی را به محتوای خود اضافه کنید : لینک های داخلی تمایل دارند سئوی شما را تقویت کنند زیرا سه هدف مهم را دنبال می کنند:
1 – آنها خزنده های موتورهای جستجو را مجبور می کنند تا از صفحات بیشتری از وب سایت شما بازدید کنند.
2 – می توان از آنها برای “نشان دادن” صفحات مهم وب سایت شما به موتورهای جستجو استفاده کرد.
3 – می تواند به کاربران کمک کند تا اطلاعات بیشتری در مورد موضوع مورد علاقه خود پیدا کنند.
3. با آخرین پیشرفت های سئو هماهنگ بمانید
سئو همیشه در حال تغییر است. متخصصین موتورهای جستجو در شرکتهای مختلف (گوگل، مایکروسافت، یاهو) سخت تلاش میکنند تا نتایج جستجوی خود را دقیقتر، مفیدتر و سریعتر کنند.
برای این منظور، آنها قوانین جدیدی را معرفی می کنند که ممکن است تأثیر مستقیم یا غیرمستقیم بر رتبه وب سایت شما داشته باشد. بنابراین لازم است آخرین تحولات سئو را دنبال کرده و در مواقع لزوم اقدام کنید. می توانید مطلب لیست الگوریتم های گوگل را مطالعه کنید تا با الگوریتم های این موتور جستجوی قدرتمند آشنا شوید و بر مبنای آن تولید محتوا کنید .
Mobile Friendliness: یک مثال خوب، آپدیت سازگار با موبایل گوگل (که توسط گوگل در سال 2015 معرفی شد) است. این به نحوه رتبه بندی گوگل وب سایت ها در تلفن همراه مربوط می شود. هنگامی که این به روز رسانی منتشر شد، هر وب سایتی که سازگار با موبایل نبود، در تلفن همراه رتبه خوبی نداشت، حتی اگر در دسکتاپ رتبه خوبی داشت.
Schema Markup: یکی دیگر از زمینه هایی که به تدریج در سئو سایت به دست می آید، استفاده از داده های ساخت یافته است. با نشانه گذاری داده های ساخت یافته، می توانید معنای داده های خود را برای موتورهای جستجو توصیف کنید.
اسکیماها درک وب سایت شما را توسط موتورهای جستجو آسان تر می کنند و در برخی موارد این برای وب سایت شما یک مزیت خوبی است و رتبه بندی بهتر برای جستجوهای محلی و نماهای جذاب تر از تبلیغات Adwords شما می دهد.
وب سایت های ایمن (SSL): ایمن سازی وب سایت شما، یعنی HTTPS، مزایای کمی در سئو دارد. همانطور که در بالا توضیح داده شد، این بدان معنی است که یک وب سایت امن بالاتر از یک وب سایت غیر ایمن قرار می گیرد، در حالی که در سایر موارد برابر هستند.
امنیت اطلاعات چیزی است که در سال های آینده اهمیت بیشتری در وب پیدا می کند، بنابراین هر چه زودتر بتوانید وب سایت خود را به SSL منتقل کنید بهتر است.
بهینهسازی سئوی محلی: سئوی محلی اصطلاحی است که برای توصیف فرآیند بهینهسازی یک وبسایت برای نمایش بالاتر در SERPS زمانی که افراد در حال جستجوی اطلاعات (فروشگاهها، محصولات، خدمات و غیره) در یک منطقه خاص هستند، استفاده میشود.
4. بهبود تجربه کاربری
سئو فقط در مورد موتورهای جستجو نیست، بلکه در مورد کاربران نیز هست. در واقع، اگر بتوانید کاربران خود را راضی نگه دارید، موتورهای جستجو نیز به شما بهای زیادی خواهند داد.
این بدان معنی است که شما باید به کاربران خود و تجربه ای که در هنگام حضور در وب سایت شما به دست می آورند اهمیت دهید. بهبود تجربه کاربری مترادف است با بهبود سئوی وب سایت شما.
بهبود سرعت بارگذاری وب سایت: مدت زمانی که طول می کشد تا وب سایت شما بارگذاری شود بسیار مهم است. گوگل از سرعت در الگوریتم رتبه بندی خود استفاده می کند و همچنین سرعت صفحه بر فروش و زمانی که کاربران در یک وب سایت صرف می کنند برای گوگل بسیار مهم است. وبسایتهای سریعتر نسبت به سایتهای کندتر، فروش های بیشتری را دریافت میکنند و کاربران آنها صفحات بیشتری را مشاهده میکنند.
نرخ پرش وب سایت خود را کاهش دهید: نرخ پرش معیاری است که درصد بازدیدکنندگانی که وب سایت شما را بدون بازدید از صفحه دوم ترک کرده اند نشان می دهد. هرچه نرخ پرش یک وب سایت کمتر باشد، بهتر است. هدف شما این است که نرخ پرش خود را تا حد امکان کاهش دهید و این معمولاً از طریق کیفیت محتوای ارائه شده و طراحی وب سایت شما به دست می آید.
5. تخصص خود را نشان دهید
«اعتماد» نقش بسیار مهمی در سئو دارد. شما به «اعتماد گوگل» نیاز دارید تا وب سایت شما رتبه بالاتری در نتایج گوگل کسب کند و همچنین به «اعتماد کاربر» نیاز دارید تا بتوانید اهداف تجاری خود را محقق کنید.
جلب اعتماد یکی از اهداف اصلی بازاریابی درونگرا است و بهترین راه نشان دادن تخصص شماست. شما می توانید این کار را با دو روش زیر انجام دهید:
پست مهمان در وبسایتهای دیگر: ارسال پست مهمان با لینکسازی مرتبط است، اما مزایای واقعی انتشار محتوای شما در وبسایتهای دیگر بیشتر از این است، به شرطی که آن را به درستی انجام دهید.
هنگامی که به دنبال فرصت های پست مهمان در سایت های دیگر هستید، باید:
1 – به دنبال وب سایت هایی باشید که هم از نظر ترافیک و هم از نظر اعتماد برتر از سایت شما هستند.
2 – این وبسایتها سیاستهای سختگیرانهای برای ارسال پست مهمان دارند و فقط محتوا را از افراد متخصص در این زمینه میپذیرند، بنابراین انتشار آن راه خوبی برای نشان دادن تخصص شما در یک موضوع و شناخته شدن به عنوان یک متخصص است.
کاربرانی که پست های شما را می خوانند به احتمال زیاد از وب سایت شما بازدید می کنند و برخی از آنها در خبرنامه شما ثبت نام می کنند، محصولات شما را می خرند یا به بازدیدکنندگان دائمی تبدیل می شوند.
فعالیت در شبکه های اجتماعی: راه دیگری برای متقاعد کردن کاربران به اینکه شما فردی یا شرکتی هستید که میتوانند به شما «اعتماد کنند»، به دست آوردن «فعالیت در شبکه های اجتماعی» است. اگرچه این تأثیر مستقیمی بر سئو ندارد، اما داشتن تعداد مناسبی از فالوورها در شبکه های اجتماعی مختلف مانند اینستاگرام سیگنال مثبتی است که در ارزیابی اعتبار یک وب سایت یا وبلاگ نقش مهمی ایفا می کند.
6. اصول اولیه سئو را فراموش نکنید
در حالی که ما در مورد عواملی صحبت می کنیم که می توانند به طور غیرمستقیم سئوی شما را تقویت کنند، اصول اولیه را فراموش نکنید. مواردی مانند عناوین و توضیحات صفحه شما، ساختار URL، متن جایگزین برای تصاویر، تگ H1 برای عنوان صفحه، URL های متعارف، و یک سری قوانین دیگر، هنوز نقش بسیار مهمی در بهینه سازی وب سایت شما برای موتورهای جستجو دارند.
7. هیچ قانونی را زیر پا نگذارید
آخرین اما نه کم اهمیت، اگر می خواهید سئوی خود را بهبود ببخشید، باید قوانین را رعایت کنید. میانبرها یا راه های جادویی را فراموش کنید که می توانند یک شبه شما را در رتبه های برتر گوگل قرار دهند. خرید لینک، تبادل لینک، یا هر ترفند سئو دیگری که در اینترنت پیدا می کنید دیر یا زود شما را به دردسر می اندازد.
سئو به زمان نیاز دارد تا کار کند و هر چیزی که اکنون به سختی به دست می آید (مانند پیوند از یک وب سایت معتبر) در آینده به شما مزایا و ترافیک بیشتری می دهد.
بهبود سئو به زمان نیاز دارد
به عنوان آخرین مطلب، هنگام انجام هر نوع بهبودی در سئوی وب سایت خود، در نظر داشته باشید که ممکن است مدتی طول بکشد تا این موارد توسط موتورهای جستجو در نظر گرفته شوند.
تغییری که امروز برای اهداف سئو انجام میدهید ممکن است در چند ماه نتایج بهتری به همراه داشته باشد، بنابراین کارهایی که انجام میدهید را یادداشت کنید، موقعیتهای رتبهبندی و ترافیک خود را به طور منظم زیر نظر داشته باشید و قبل از اینکه تصمیم بگیرید آیا تغییر، سئوی شما را بهبود میبخشد صبور باشید. .
منبع : وب سایت reliablesoft.net
اگر این مطلب برای شما مفید بوده و نیاز شما را برآورده کرده لطفا در پایین امتیاز دهید، موفق باشید

درباره شعیب علیشاهی
شعیب علیشاهی هستم طراح سایت، مدرس طراحی سایت، سئو و پشتیبانی. سایت مفید مکانی هست که من می تونم تجربیات خودم رو در اختیار شما قرار بدم که بتونید وب سایت مفیدی برای خودتون داشته باشید. تماس یا واتساپ : 09905637890
نوشته های بیشتر از شعیب علیشاهیدسته بندی مطالب سایت :
- خدمات آموزشی (27)
- آموزش تولید محتوا (3)
- آموزش سئو (6)
- آموزش طراحی سایت (17)
- آموزش وردپرس (3)
- آموزش ووکامرس (2)
دیدگاهتان را بنویسید