جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • خدمات آموزشی
    • آموزش طراحی سایت
    • آموزش وردپرس
    • آموزش ووکامرس
    • آموزش سئو
    • آموزش تولید محتوا
  • خدمات طراحی سایت
    • طراحی سایت شرکتی
    • طراحی سایت فروشگاهی
    • طراحی سایت آموزشی
    • طراحی سایت شخصی
    • پشتیبانی و مدیریت سایت
  • بلاگ
  • دوره های آموزشی
 
  • 09905637890
  • info@sitemofid.com
  • تماس با ما
  • درباره ما
طراحی سایت با وردپرس | آموزش طراحی سایت | آژانس دیجیتال مارکتینگ سایت مفید
  • صفحه اصلی
  • خدمات آموزشی
    • آموزش طراحی سایت
    • آموزش وردپرس
    • آموزش ووکامرس
    • آموزش سئو
    • آموزش تولید محتوا
  • خدمات طراحی سایت
    • طراحی سایت شرکتی
    • طراحی سایت فروشگاهی
    • طراحی سایت آموزشی
    • طراحی سایت شخصی
    • پشتیبانی و مدیریت سایت
  • بلاگ
  • دوره های آموزشی
0

ورود و ثبت نام

بلاگ

طراحی سایت با وردپرس | آموزش طراحی سایت | آژانس دیجیتال مارکتینگ سایت مفیدبلاگخدمات آموزشیآموزش سئولیست الگوریتم های گوگل و تعریف آنها

لیست الگوریتم های گوگل و تعریف آنها

6 اسفند 1400
ارسال شده توسط شعیب علیشاهی
آموزش سئو ، خدمات آموزشی
140 بازدید
الگوریتم های گوگل
فهرست مطلب : پنهان
1 لیست الگوریتم های گوگل :
1.1 1 – الگوریتم پاندا
1.2 2 – الگوریتم مرغ مگس خوار
1.3 3 – الگوریتم کبوتر
1.4 4 – الگوریتم رنک برین
1.5 5 – الگوریتم پنگوئن
1.6 6 – الگوریتم دزد دریایی
1.7 7 – الگوریتم تازگی محتوا
1.8 8 – الگوریتم ونیز
1.9 9 – الگوریتم موبایل گدون (Mobile Geddon)
1.10 10 – الگوریتم موبایل فرست ایندکس (Mobile First Index)
1.11 11 – الگوریتم موش کور
1.12 12 – الگوریتم مدیک ( Medic )
1.13 13 – الگوریتم رقص گوگل
1.14 14- الگوریتم برت

گوگل واقعا دارد مانند یک انسان هوشمند مجازی می شود، الگوریتم های گوگل که در ادامه به شما خواهم گفت بعضی ها تغییرات خیلی جزئی ولی بعضی دیگر چنان تغییراتی در نتایج وب سایت ها در گوگل ایجاد می کند که باید با این تغییرات وب سایت خودمان را وفق دهیم، الگوریتم های گوگل بسیار پیچیده هستند و به گوگل کمک می کنند تا نتایج جستجوها رو به درستی آنالیز و به کاربر ارائه کنند، در ادامه با من همراه باشید تا به شما بگم که این الگوریتم ها هر کدام چه عملی روی وب سایت شما انجام میدهند…

لیست الگوریتم های گوگل

لیست الگوریتم های گوگل :

1 – الگوریتم پاندا

الگوریتم پاندا اولین الگوریتمی هست که توسط گوگل در سال 2011 جهت فرایند سئو معرفی شد، این الگوریتم کارش بررسی و شناسایی وب سایت هایی است که محتوای بی کیفیت دارند یا محتوای آنها تکراری است و این وب سایت ها را پنالتی می کند، تمرکز اصلی این الگوریتم بر محتوای صفحات و مطالب وب سایت هاست و با توجه به عبارت سرچ شده توسط کاربر میسنجد که وب سایت چه قدر به موضوع سرچ شده مرتبط هست ، دقت کنید که در تولید محتوا برای وب سایت خود بسیار منحصر به فرد عمل کنید و هرگز به فکر کپی کردن مطالب دیگران نباشید، تولید محتوا ممکن است در ابتدا مشکل باشد ولی وقتی که شما شروع کنید به ایجاد محتواهایی که خود شما آن را خلق می کنید و البته ارزشمند اون موقع گوگل شما را خیلی ارزشمند می داند و به شما رتبه خوبی می دهد، مقاله ای در همین رابطه که چگونه تولید محتوا را آغاز کنیم نوشتم که میتونید ببینید و مسیر تولید محتوا برای شما آسان تر شود. دو مورد هست که که ابن الگوریتم بسیار نسبت به آن حساس است و واکنش نشان می دهد :

1 – وب سایت هایی که محتوای بسیار کوتاه دارند که مفهوم اصلی موضوع را نرساند

2 – وب سایت هایی که هدف آنها فقط لینک دهی زیادی به سایت های دیگر می باشند.

2 – الگوریتم مرغ مگس خوار

گوگل الگوریتم مرغ مگس خوار را برای جستجوی صوتی ایجاد کرد و البته برای هدفمندی کاربر با توجه به کلمه سرچ شده در گوگل از این الگوریتم استفاده می شود، قبلا وقتی فردی کلمه ای که سرچ می کرد گوگل دقیقا نتایج همان عبارت سرچ شده را نشان می داد در حالی که الان دیگر این مورد توسط الگوریتم مرغ مگس خوار تغییر کرده است و وقتی فردی یک عبارت را سرچ کند گوگل سعی می کند نتایج همان عبارت و مترادف های آن را نیز به کاربر نشان دهد. این الگوریتم به ما می گوید که باید محتوایی غنی تولید کنی که با توجه به کلمه کلیدی هدف از مترادف ها و هم خانواده های کلمه کلیدی در داخل متن به صورت پراکنده استفاده کنی تا رتبه ی بهتری را در نتایج جستجو بدست آوری، پس باید در محتوایی که منتشر می کنیم دقت کنیم که نیاز کاربر را برآورده کند، پس یکی از الگوریتم های مهم سئو همین الگوریتم مرغ مگس خوار است.

مطلب مفید برای شما :  بهترین پلتفرم های تبلیغات اینترنتی در ایران و جهان

3 – الگوریتم کبوتر

این الگوریتم در سال 2014 ایجاد شد و هدف آن بیشتر بر روی سئوی محلی می باشد یا بهش می گن local seo و همینطور به نقشه گوگل اهمیت ویژه ای دارد و باعث میشود به گوگل کمک کند برای نمایش نتایج نزدیک به محلی که جستجو در آن انجام شده است. پس ثبت وب سایت در نقشه گوگل خیلی می تواند به شما کمک کند برای اینکه این الگوریتم نتایج بهتری از کسب وکار شما به کاربران نمایش دهد.

4 – الگوریتم رنک برین

یکی از الگوریتم های مهم گوگل که در سال 2015 معرفی شد و در واقع یکی از فاکتورهای مهم در رتبه بندی وب سایتهاست همین الگوریتم هست، این الگوریتم در واقع از هوشمندی بالایی برخوردار است و سعی میکند در عبارت جستجو شده در گوگل اگر آن عبارت برایش نامفهوم بود معنی آن را حدس بزند و مرتبط ترین و نزدیک ترین نتیجه به عبارت جستجو شده را به کاربر نشان دهد. این یعنی هوشمندی گوگل را می رساند.

5 – الگوریتم پنگوئن

این الگوریتم کارش بررسی و کیفیت بک لینک های گرفته شده از وب سایت ها می باشد و وب سایتهایی که تبادیل لینک می کنند یا بک لینک برای افزایش رتبه وبسایتشون خریداری می کنند را جریمه یا پنالتی می کند، این الگوریتم به صورت لحظه ای دارد وب سایت ها و لینک های خارجی آنها را بررسی می کند، پس برای افزایش رتبه وب سایت به دنبال خرید بک لینک نباشید، در لینک ساختن خیلی دقت داشته باشید که از چه وب سایت هایی برای خودتان لینک می گیرید تا در آینده دچار مشکل نشوید.

در کل چند مورد را باید در نظر بگیرید :

1 – از وب سایت های ضعیف یا از وب سایت هایی با رتبه اسپم بالا اصلا لینک نگیرید

2 -بیش از حد برای یک کلمه کلیدی بک لینک نسازید تا شاخک های این الگوریتم فعال نشود برای اینکه وب سایت شما را رصد کند، خیلی خیلی باید طبیعی کار کنید تا ماندگار باشید.

3 – بک لینک های وب سایت خود را از طریق search console یا همان وبمسترز گوگل بررسی کنید و اگر لینک هایی داده شده که شما نگرفتید با استفاده از ابزار google disavow حذف کنید.

مطلب مفید برای شما :  ویژگی های یک سئوکار خوب چیست ؟

6 – الگوریتم دزد دریایی

این الگوریتم همانطور که از نامش پیداست نسبت به محتوای کپی و محتوای تکراری در وب سایت حساس هست و در مقابل آن واکنش نشان می دهد، اگر شما از محتواهای وب سایت های دیگر در وب سایت خودتون استفاده کنید یا اگر برای محتوایی در سایت خود چند مطلب مشابه در وب سایت خود بنویسید گوگل به شما رتبه خوبی در سئو نخواهد داد. گوگل دوست دارد که خود شما خلق کننده محتوا باشید و برای کسی که اینکار را می کند ارزش بالایی قائل می شود.

7 – الگوریتم تازگی محتوا

این الگوریتم کارش بررسی تازگی محتوا می باشد، به عنوان مثال شما محتوایی چند مدت قبل ایجاد کرده اید ولی الان میاید دوباره اون رو تازه می کنید و مطالب جدید یا ویدئوی جدید یا عکس های جدید و یا صوت های جدیدی به آن اضافه می کنید و بعد آن را در تاریخ جدید بروز رسانی می کنید، این باعث می شود که رتبه های کلمات شما که برای اونها محتواهای جدیدی اضافه کردید جابه جا شوند و به نتایج اول گوگل نزدیکتر شوند. دقت کنید که در یک کلمه کلیدی اگر وب سایتی مطلب تازه تر و با کیفیت تر بنوسید و منتشر کند این الگوریتم به آن رتبه بهتری میدهد و سعی می کند با توجه به جستجوی کاربران آن وب سایت را در نتایج اول نشان دهد. پس تا می توانید محتواهای قدیمی خود را آپدیت کنید تا نتایج بهتری بگیرید.

8 – الگوریتم ونیز

این الگوریتم هم بیشتر بر روی سئوی محلی تمرکز دارد و کارش این است که با توجه به آدرس IP و موقعیت جغرافیایی وب سایت مورد نظر در نتایج گوگل نشان دهد، یعنی اگر فردی جستجویی انجام داد این الگوریتم وب سایت هایی که به موقعیت جغرافیایی کاربر سرچ کننده باشند را نمایش می دهد. این باعثمی شود هدفمندی نتایج بهتر باشد و کاربر به نتیجه دلخواه خود برسد.

9 – الگوریتم موبایل گدون (Mobile Geddon)

این الگوریتم در سال 2015 توسط گوگل برای صفحات موبایل ایجاد شد،در واقع گوگل با این الگوریتم وب سایت ها را از لحاظ ویژگی Mobile friendly بررسی می کند و به این وب سایت ها رتبه میدهد، هدف مهم این الگوریتم بررسی و راحت بودن کاربر در تعامل با سایت در حالت موبایل است چون الان اکثر کاربران از موبایل استفاده می کنند و همینطور جستجوها از طریق موبایل انجام می شود و این عامل مهمتر از نسخه دسکتاپ می باشد. باید وب سایتی که ایجاد می کنید در قالب موبایل هم به درستی نمایش داده شود و همه المان های آن به درستی نمایش داده شود تا رتبه شما در موتورهای جستجو افت نکند.

10 – الگوریتم موبایل فرست ایندکس (Mobile First Index)

گوگل رسما اعلام کرده که نسخه موبایل وب سایت ها از اهمیت بسیار بالایی برای کاربران هست و به گفته خودش نسخه موبایل وب سایت اولویت اول برای ایندکس شدن در نتایج گوگل هست. پس باید گفت که وب سایت باید حتما برای موبایل بهینه باشد.

مطلب مفید برای شما :  ووکامرس چیست؟ و دلایل ایجاد فروشگاه اینترنتی روی آن

یک راهکار و پیشنهادی که گوگل به وب سایت ها می کند استفاده از تکنولوژی صفحات سریع یا AMP می باشد، این ویژگی در وب سایت های وردپرسی با نصب یک افزونه به راحتی بر روی سایت قابل پیاده سازی هست، این کار باعث می شود که رتبه های شما در موبایل جابه جا شود و نتایج بهتری بگیرید.

11 – الگوریتم موش کور

این الگوریتم در سال 2016 توسط گوگل معرفی شد تا به بهبود جستجوهای محلی کمک کند، در واقع این الگوریتم نتایج جستجوی محلی را از کل جستجوها جدا کرد و همینطور باعث شد که کسب و کارهایی که در گوگل کسب وکار محلی خود را ثبت کنند سریعتر در نتایج جستجو دیده شوند و هم به کاربران کمک بسیار زیادی کرد که به هدف خود در نزدیکترین محل زندگی خود دست پیدا کنند.

12 – الگوریتم مدیک ( Medic )

این الگوریتم در سال 2018 در تمام کشورهای دنیا انجام شد، هدف این الگوریتم همان طور که از نامش هم مشخص هست حوزه پزشکی هست، حالا چرا گوگل یک الگوریتم را برای یک حوزه اون هم پزشکی در نظر گرفته شاید به دلیل اینکه خطای کمتری در اطلاعات به اشتراک گذاری شده در سطح اینترنت صورت بگیره و کاربران در جستجوهای خود در زمینه پزشکی اطلاعات دقیقتر و جامع تری کسب کنند.

13 – الگوریتم رقص گوگل

این الگوریتم مطالب و صفحات وب سایت را مدام در نتایج خود جابه جا می کند تا رفتار کاربران را نسبت به آن بررسی کند و با توجه به پارامترهای تعداد کلیک ها، مدت زمان ماندگاری کاربر در صفحه یا مطلب به آن صفحه یا مطلب رتبه می دهد.

14- الگوریتم برت

این الگوریتم مانند الگوریتم رنک برین یک زبان یادگیری ماشین دارد و به عنوان یک از الگوریتم هایی که بزرگترین تاثیر در نتایج جستجو را دارد یاد می شود، این الگوریتم با توجه به کلمه یا جمله جستجو شده و با کلمات قبلی و یا بعدی به معنای آن پی می برد و مرتبط ترین نتیجه را به کاربر نمایش می دهد.

خب در این مقاله مهمترین الگوریتم های گوگل به همراه کاری که انجام میدهند برای شما دوست عزیز شرح داده شد، این الگوریتم ها به منزله قوانین گوگل هستند و رعایت هر یک از این قوانین به شیوه درست سئوی وب سایت شما را بسیار رشد می دهد. لازم است تک تک این قوانین را بر روی وب سایت خود در نظر بگیرید تا شاهد رشد کسب و کار اینترنتی خود باشید.

دوست عزیز اگر این مطلب برای شما مفید بوده در پایین امتیاز دهید و اگر هم در رابطه با این مطلب نظری دارید خوشحال میشم نظر ارزشمند شما رو بدانم، موفق باشید.

نویسنده : شعیب علیشاهی | طراح سایت، مدرس طراحی سایت، سئو و پشتیبانی

اشتراک گذاری:
درباره شعیب علیشاهی

شعیب علیشاهی هستم طراح سایت، مدرس طراحی سایت، سئو و پشتیبانی. سایت مفید مکانی هست که من می تونم تجربیات خودم رو در اختیار شما قرار بدم که بتونید وب سایت مفیدی برای خودتون داشته باشید. تماس یا واتساپ : 09905637890

نوشته های بیشتر از شعیب علیشاهی
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
دسته بندی مطالب سایت :
  • خدمات آموزشی (27)
    • آموزش تولید محتوا (3)
    • آموزش سئو (6)
    • آموزش طراحی سایت (17)
    • آموزش وردپرس (3)
    • آموزش ووکامرس (2)
مطالب جدید :
  • نحوه انتخاب نام دامنه مناسب
  • راه های بهبود سئو
  • سئوی سایت چقدر زمان می برد
  • نحوه قرار دادن ویدئو در سایت از هاست دانلود
  • بهترین پلتفرم های تبلیغات اینترنتی در ایران و جهان
  • اهمیت وب سایت با فیلترینگ شبکه های اجتماعی
  • مشخصات یک سایت حرفه ای
دسته‌بندی محصولات:
  • آموزش امنیت سایت (1)
  • دسته بندی نشده (0)
  • دوره آموزشی طراحی سایت (2)
محصولات :
  • آموزش افزایش امنیت سایت وردپرسی
    آموزش افزایش امنیت سایت وردپرسی
  • دوره آنلاین کوچینگ طراحی سایت با وردپرس
    دوره آنلاین کوچینگ متخصص طراحی سایت با وردپرس
  • دوره کوچینگ طراحی سایت با وردپرس
    دوره کوچینگ متخصص طراحی سایت با وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

سه × 3 =

جستجو برای:
دسته بندی مطالب سایت :
  • آموزش تولید محتوا (3)
  • آموزش سئو (6)
  • آموزش طراحی سایت (17)
  • آموزش وردپرس (3)
  • آموزش ووکامرس (2)
  • خدمات آموزشی (27)
نوشته‌های تازه
  • نحوه انتخاب نام دامنه مناسب
  • راه های بهبود سئو
  • سئوی سایت چقدر زمان می برد
  • نحوه قرار دادن ویدئو در سایت از هاست دانلود
  • بهترین پلتفرم های تبلیغات اینترنتی در ایران و جهان
دسته‌بندی محصولات:
  • آموزش امنیت سایت
  • دسته بندی نشده
  • دوره آموزشی طراحی سایت
محصولات :
  • آموزش افزایش امنیت سایت وردپرسی
    آموزش افزایش امنیت سایت وردپرسی
  • دوره آنلاین کوچینگ طراحی سایت با وردپرس
    دوره آنلاین کوچینگ متخصص طراحی سایت با وردپرس
  • دوره کوچینگ طراحی سایت با وردپرس
    دوره کوچینگ متخصص طراحی سایت با وردپرس
درباره آژانس :

آژانس دیجیتال مارکتینگ سایت مفید محلی است برای آموزش و ارائه راه حل های مناسب و کاربردی در جهت پیشرفت کسب و کار آنلاین شما ، راه حل های مفیدی که از دل تجربه ها به دست آمده است و این آژانس بر آن است که تجربیات خود را برای پیشرفت و موفقیت هر کسب و کار آنلاین با تمام وجود عرضه کند…

  • تهران - خیابان شهید مطهری - خیابان کوه نور - کوچه پنجم - پلاک 1 - واحد 4
  • 02186030107 - 09905637890
  • 02186030508
  • info@sitemofid.com
دسته بندی ها :
  • آموزش تولید محتوا
  • آموزش سئو
  • آموزش طراحی سایت
  • آموزش وردپرس
  • آموزش ووکامرس
  • خدمات آموزشی
جدیدترین مقالات آژانس :
  • نحوه انتخاب نام دامنه مناسب
  • راه های بهبود سئو
  • سئوی سایت چقدر زمان می برد
  • نحوه قرار دادن ویدئو در سایت از هاست دانلود
  • بهترین پلتفرم های تبلیغات اینترنتی در ایران و جهان
  • اهمیت وب سایت با فیلترینگ شبکه های اجتماعی
  • مشخصات یک سایت حرفه ای
  • ویژگی های یک وب سایت خوب چیست
پر امتیازترین محصولات :
  • دوره کوچینگ طراحی سایت با وردپرس دوره کوچینگ متخصص طراحی سایت با وردپرس
    امتیاز 0 از 5
    از 3,700,000 تومان
  • دوره آنلاین کوچینگ طراحی سایت با وردپرس دوره آنلاین کوچینگ متخصص طراحی سایت با وردپرس
    امتیاز 0 از 5
    رایگان!
  • آموزش افزایش امنیت سایت وردپرسی آموزش افزایش امنیت سایت وردپرسی
    امتیاز 0 از 5
    رایگان!
© تمامی حقوق محفوظ می باشد، استفاده از مطالب و محتواهای ویدئویی و صوتی رایگان فقط با ذکر منبع بلامانع است.

کوچ قدم به قدم شما با دوره تخصصی طراحی سایت با وردپرس

دیدن جزئیات دورهمیخوام مشاوره بگیرم

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت