ویژگی های یک سئوکار خوب چیست ؟

شاید شما هم نیاز دارید که یک سئوکار خوب داشته باشید تا مسائل مربوط به سئوی وب سایت شما را کامل مدیریت کند و وب سایت شما را به نتایج بهتری در موتورهای جستجو از جمله گوگل برساند، سئو فرایندی هست تکاملی و طبیعی که نیازمند زمان و صبر هست که اگر شما آگاهی از این موضوع نداشته باشید ممکن است دلسرد شوید و دنبال نتایج سریع باشید. به عنوان یک مدیر کسب و کار باید آگاهی نسبی از این موضوع داشته باشید تا هم از خود انتظار نتایج سریع نداشته نباشید و هم از فردی که سئوی سایت شما را انجام میدهد این انتظار را نداشته باشید، با فرض اینکه شما میخواهید یک سئوکار برای کسب وکار اینترنتی خود بگیرید در اینجا من به ویژگی های یک سئوکار خوب می پردازم که دید شما را برای انتخاب یک سئوکار خوب جهت دهد، با من همراه باشید…
ویژگی های یک سئوکار خوب :
1 – مسلط به الگوریتم های موتورهای جستجو از جمله گوگل
از ویژگی های مهم یک سئوکار خوب شناخت کامل الگوریتم های گوگل است، گوگل الگوریتم های متعدد برای آنالیز سئوی سایت دارد که یک سئوکار خوب باید از این الگوریتم ها آگاهی کامل داشته باشد و سئوی وب سایت را با توجه به قوانین این الگوریتم ها انجام دهید،
2 – مسلط به سئوی تکنیکال
یک سئوکار خوب باید فوندانسیون وب سایت از لحاظ سئو را کامل انجام دهد، در واقع منظور از سئوی تکنیکال اعمال یک سری کارهای سئو در زیرساخت های اصلی سایت مانند تنظیم درست لینک ها، تنظیمات مربوط به افزونه سئو جهت نمایش بهتر در نتایج گوگل، بررسی سرعت سایت و یک سری موارد دیگر، این مرحله باید به درستی و با دقت انجام شود تا در آینده دچار مشکلاتی نشود، به قول معروف این قسمت سنگ بنای سئوی وب سایت هست که باید به درستی انجام شود.

3 – مسلط به پیدا کردن کلمات کلیدی و سئوی محتوا
از ویژگی های بارز و مهم یک سئوکار شناسایی دامنه کلمات کلیدی مربوط به کسب وکار شماست که باید با تحقیق و بررسی آنها را پیدا کند و در یک بانک اطلاعاتی ذخیره کند، این کلمات به ترتیب از کلمات دم دراز به کلمات تک کلمه ای برای کسب وکار تخیص داده می شود و برای تولید محتوا برای آن کلمات کلیدی در اختیار تیم تولید محتوا قرار دهد، البته یک سئوکار تیم تولید محتوا را توجیه میکند برای نحوه نوشتن محتوای با کیفیت و رعایت ساختار سئو، هر چند تیم تولید محتوا باید سئوی محتوا را کامل مسلط باشند تا روند کار با سرعت بالاتری انجام شود. پس این قسمت از سئوی وب سایت جزء موارد بسیار مهم یک وب سایت هست که باید با دقت و هوشمندی بالایی انجام شود. دقت کنید که اگر شما مدیر یک کسب وکار هستید حتما محتوای خود را به فردی بسپارید که در زمینه کاری شما تخصص دارد و می تواند محتوای خوب تولید کند،اگر شما این تولید محتوا را به فرد سئوکار بسپارید و از او بخواهید که تولید محتوا کند قطعا محتوایی که یک سئوکار ایجاد می کند تا محتوایی که یک متخصص همان کسب وکار تولید میکند از زمین تا آسمان متفاوت است پس در انتخاب محتوا نویس برای کسب وکار خود دقت فراوان داشته باشید، یک سئوکار کارش سئوی محتوا هست نه تولید محتوا.
4 – مسلط به سئوی خارجی
سئوی خارجی یکی دیگر از موارد مهم یک سئوکار خبره هست، سئوی خارجی یعنی سرازیر کردن اعتبار سایت های خارجی به وب سایت خودمان و افزایش رتبه های کلمات کلیدی و افزایش اعتبار دامنه اصلی در نتایج گوگل، حالا این سئوی خارجی می تواند توسط بک لینک سازی با کیفیت و از سایت های معتبر و با نمره اسپم کم انجام می شود یا ریپورتاژ آگهی در وب سایت های مشابه حوزه کسب وکار یا وب سایتهایی که دسته بندی مشابه کسب و کار ما دارند برای دامنه اصلی سایت یا محتواها یا محصولات مهم سایت انجام می شود. یک متخصص سئو باید این مورد را به درستی پیاده سازی کند، عدم دقت در انتخاب لینک سازی های خارجی منجر به پنالتی سایت در گوگل می شود، فرد سئوکار باید بک لینک ها را کامل بررسی کند و بعد لینک بگیرد تا در آینده مشکلی پیش نیاید هر چند اگر هم پیش آید می شود آن بک لینک های مخرب را از بین برد.
5 – آگاهی از قانون تکامل و صبر داشتن برای ایجاد نتایج پایدار
یکی از ویژگی های مهم یک سئوکار خوب داشتن مقوله صبر برای دیدن نتایج می باشد، در واقع یک سئوکار می داند که سئو یک فرایند زمان بر است و نیاز به صبر دارد و باید مدیر کسب وکار را از این موضوع مهم مطلع کنید و با مثال او را توجیه کند تا دچار تصمیم های ناگهانی برای وب سایت نشود و بگذارد تا پروسه سئو به درستی انجام شود. در واقع یکی از مشکلات مدیران کسب وکارها مخصوصا مدیرانی که کسب و کار اینترنتی دارند عدم آگاهی از حداقل اطلاعات بدیهی در زمینه سئو می باشد و این باعث می شود که باعث بروز مشکلاتی بین خودشان و فرد سئوکار شود، لذا مقوله صبر در بحث سئو خیلی مهم هست تا ظفر پدیدار شود.
6 – موفقیت سئو وب سایت را، موفقیت خود می داند
یک سئوکار خبره میداند که ارزش او زمانی بالا میرود که نتایج صحیح و ماندگار خلق کند، لذا برای اینکه خودش موفق شود برای کسب درآمد بیشتر باید به موفقیت سئو وب سایت صاحب کسب وکار توجه کند و تمام تمرکزش را بگذارد برای اینکه به سئوی وب سایت را به نحو احسن انجام دهد تا هم اعتماد به نفسش بالا رود و هم مدیر کسب وکار ازش رضایت کامل داشته باشد و حتی به دیگران هم معرفی کند. این خیلی مهم هست که یک سئوکار در کار خودش یک متخصص حرفه ای باشد، حرفه ای بودن با کسب مهارت ها و تجربه های درست به دست می آید، این یک قانون است.

7 – ایده دادن به صاحب کسب وکار جهت رشد بیشتر کسب و کار
یکی از خصوصیت های بارز یک سئوکار موفق دادن ایده هایی جهت رشد بیشتر کسب وکار در فضای اینترنت هست، یعنی اگر فرد سئوکار یا همان متخصص سئو خلاقانه عمل کند و ایده هایی بدهد که کسب وکار مدیری که سئوی وب سایت را به او سپرده باعث رشد کسب وکارش شود می تواند به شدت در رشد خودش کمک کند و حتی می تواند از طریق مشاوره های سئو و مشاوره های بهبود کسب و کار و ارائه راهکارهای خلاقانه به کسب درآمد بیشتر بپردازد. خلاقیت در بحث کسب وکار اینترنتی و کار کردن در فضای اینترنت خیلی مهم هست و می شود بینهایت ایده داد برای رشد کسب وکار و کسب درآمد های بیشتر.
خب در اینجا شما دوست عزیز با مواردی که جزء ویژگی های شخصیتی و مهارتی یک سئوکار موفق بود اطلاع پیدا کردید، این مقاله می تونه به شما کمک کنه که بهترین متخصص سئو رو برای سئوی وب سایت خودتون انتخاب کنید و سئوی وب سایت خودتون رو بهش بدید تا شاهد خلق نتایج بهتر در کسب وکار اینترنتی خودتون باشید.
اگر این مطلب نیاز شما رو برآورده کرده لطفا در پایین امتیاز دهید و همینطور نظر ارزشمند خودتون رو با ما به اشتراک بگذارید، سپاس از توجه شما.
نویسنده : شعیب علیشاهی | متخصص طراحی سایت، مدرس طراحی سایت، سئو و پشتیبانی

درباره شعیب علیشاهی
شعیب علیشاهی هستم طراح سایت، مدرس طراحی سایت، سئو و پشتیبانی. سایت مفید مکانی هست که من می تونم تجربیات خودم رو در اختیار شما قرار بدم که بتونید وب سایت مفیدی برای خودتون داشته باشید. تماس یا واتساپ : 09905637890
نوشته های بیشتر از شعیب علیشاهیدسته بندی مطالب سایت :
- خدمات آموزشی (27)
- آموزش تولید محتوا (3)
- آموزش سئو (6)
- آموزش طراحی سایت (17)
- آموزش وردپرس (3)
- آموزش ووکامرس (2)
دیدگاهتان را بنویسید