ویژگی های یک پشتیبان وب سایت خوب چیست ؟

هر وب سایتی که در سطح اینترنت ایجاد شده و پویاست نیاز به پشتیبان وب سایت خوب دارد، بعضی از مدیران کسب وکارها بر این باورند که وب سایت کسب و کار آنها نیاز به پشتیبانی ندارد و فکر میکنند که خود وب سایت همه کارهایش را خودش می کند و نیاز به پشتیبان وب سایت ندارند، چرا این طور فکر می کنند چون آگاهی کافی رو در این زمینه ندارند که وقتی وب سایتی ایجاد می شود باید درست و بهینه مانیتورینگ شود تا بتوان از آن بهره وری کرد، در واقع بعضی از همین مدیران به علت عدم آگاهی کافی به خودشان ضرر می رسانند و مجبور می شوند که هزینه های زیادی بکنند تا خسارات وارد شده را جبران کنند، از این موارد زیاد هست که اگر خواسته باشم بگم باید زمان زیادی رو بگذارم برای اینکه چقدر از افراد به دلیل اینکه برای وب سایتشون پشتیبان نداشتند یا پشتیبان ضعیف و بد قول داشتند به دردسرهای بزرگی افتادن.
البته تعریف پشتیبان وب سایت از دید هر کسی متفاوت هست ولی من در اینجا به ویژگی های یک پشتیبان فنی می پردازم.
این مقاله رو میخوام در رابطه با این بپردازم که ویژگی های یک پشتیبان وب سایت خوب چیه و چه توقعاتی از پشتیبان میشه داشت برای انجام پشتیبانی وب سایت و کارفرما چه تعهداتی باید در قبال پشتیبان وب سایت داشته باشد. با من همراه باشید …
ویژگی های یک پشتیبان وب سایت خوب
1 – متخصص در طراحی سایت وردپرسی و در صورت لزوم دانش برنامه نویسی
اولین ویژگی یک پشتیبان خوب داشتن تخصص کافی و لازم برای مدیریت و حل کردن مسائل وب سایت هست، یک پشتیبان وب سایت خوب باید در طراحی وب سایت و تخصص در اجزای آن عالی باشد تا از چالش ها و مشکلاتی که برای وب سایت ایجاد می شود به راحتی آنها را حل کند و خود را به کارفرما ثابت کند که این کاره هست، پس تخصص حرف اول را در پشتیبانی وب سایت می زند.
یک متخصص وب سایت باید بداند :
- با توجه به وضعیت سایت، برای وب سایت از چه هاستی استفاده شده، آیا هاست معتبر و مناسبی هست یا نه، اگر نیست پیشنهاد خود را به مدیریت سایت بدهد.
- چه طور باید امنیت وب سایت را پیاده سازی کند.
- چه طور سرعت وب سایت را افزایش دهد.
- چه طور افزونه ها و قالب وب سایت را به آپدیت و مدیریت کند.
- چه طور بک آپ گیری کند.
- در صورت لزوم به دانش برنامه نویسی مسلط باشد.
2 – خلاق و ایده پرداز
خلاقیت در هر کسب و کاری سبب رشد آن کسب وکار می شود، یک پشتیبان وب سایت علاوه بر بحث پشتیبانی باید ایده ها و خلاقیت های خود در جهت رشد کسب وکار را به مدیر وب سایت یا مدیر کسب وکار اینترنتی منتقل کند و با اجرای این خلاقیت ها بتواند خودش را نشان دهد و با این کار در ذهن مدیر کسب وکار ماندگار می شود و همچنین پشتیبان وب سایت هم خودش را بیشتر باور می کند که یک فرد توانمند و خلاق هست و مدام به خلاقیتش افزوده می شود. اگر شما مدیر یک کسب و کار اینترنتی هستید باید در هنگام استخدام یک پشتیبان وب سایت از خلاقیت آن فرد جویا شوید، با چند سوال یا نمونه کارهای انجام داده شده می توانید این مورد را بررسی کنید و همینطور شما که به عنوان یک پشتیبان وب سایت می خواهید فعالیت کنید باید قوه ی خلاقیت خود را پرورش دهید تا بتوانید بیشتر در ذهن ها بمانید و درآمد بیشتر و پایدارتری داشته باشید.
3 – صادق و امانت دار
در هنگام استخدام فرد مناسب برای پشتیبانی وب سایت باید این مورد را در نظر بگیرید که فرد مورد نظر در رفتار و گفتارش صادق باشد، البته برای درک این موضوع که فرد انتخابی صادق و امانت دار هست و اطلاعات وب سایت شما را به کس دیگری نمیدهد باید موارد زیر را در نظر بگیرید :
- از خداوند بخواهید و این باور را داشته باشید که افراد صادق و درستکار سر راه شما قرار می گیرند ( این مورد باور و یقین درونی شما است که فقط خود شما آن را متوجه میشوید که آیا باور دارید فرد صادق و امانت دار وجود دارد یا نه، اگر در وجود خود باور دارید که فرد سالم و درستکار وجود دارد قطعا افرادی را جذب خود خواهید کرد که صادق و درستکار هستند ولی اگر باور ندارید که این افراد وجود دارند و نسبت به همه بدبین و شکاک هستید باید نسبت به این موضوع روی خودتون و ایمانتون کار کنید تا افراد مناسب را جذب خود کنید.
- بررسی تجربیات قبلی پشتیبان وب سایت ( می توانید از افرادی که قبلا برای آنها پشتیبانی وب سایت انجام داده جویا شوید که آیا می شود به این فرد اعتماد کرد یا خیر.
- تست یک ماهه از پشتیبان وب سایت برای مشخص شدن ویژگی های شخصیتی و مهارتی.
4 – بک آپ گیری روزانه یا هفتگی از وب سایت و ارائه آن به مدیریت سایت
مهمترین قسمت یک وب سایت بک آپ گیری منظم و به موقع از وب سایت می باشد تا در صورت وقوع خطای حاد یا حک شدن وب سایت دچار ضرر و زیان نشود، یکی از کارهای مهم یک پشتیبان وب سایت گرفتن یک آپ های منظم و مشخص می باشد و ذخیره آنها در سیستم خودش یا فرستادن آن به کارفرما می باشد تا در جایی مطمئن آن را ذخیره کند. این کی مورد بسیار مهم هست که یک پشتیبان وب سایت باید در نظر داشته باشد.
5 – ارائه گزارش از روند مدیریت وب سایت در آخر هر ماه
با توجه به کارهای انجام شده توسط پشتیبان وب سایت در طول ماه، پشتیبان باید با توجه به قسمت شرح خدمات قرارداد منعقده باید گزارشی مبنی بر روند مدیریت وبسایت و اجزای ان به مدیریت وب سایت یا مدیر کسب و کار اینترنتی ارائه کند. این گزارش حاوی آپدیت های قالب، پلاگین ها، کدنویسی های صورت گرفته، گزارش بهبود امنیت وب سایت، گزارش سرعت وب سایت و کارهای صورت گرفته در طول ماه برای افزایش سرعت وب سایت، ارائه بک آپ جدید از وب سایت و موارد دیگری می باشد که در بند شرح خدمات قرارداد بین کارفرما و پشتیبان وب سایت بسته شده است.
الان دیگه متوجه شدید که یک پشتیبان فنی وب سایت باید چه ویژگی هایی باید داشته باشد تا بتوان از آن برای اهداف مورد نیاز استفاده کرد، البته مواردی مانند محتوا نویسی، سئو نیازمند قراردادهای جداگانه ای هستند یا می توان همین موارد رو هم در همان قرارداد پشتیبان فنی آورد ولی هزینه آن بنا به خدمات خواسته شده از سوی کارفرما تغییر خواهد کرد، پس دقت کنید که یک پشتیبان وب سایت تعریف های متعددی دارد و به نسبت آن خدمات آن تغییر می کند.
اگر این مطلب نیاز شما را برآورده کرده و آگاهی لازم را به شما داده در پایین امتیاز دهید و حتما نظر ارزشمند خودتون رو برای ما به اشتراک بگذارید، موفق باشید
نویسنده : شعیب علیشاهی | طراح سایت، مدرس طراحی سایت، سئو و پشتیبانی

درباره شعیب علیشاهی
شعیب علیشاهی هستم طراح سایت، مدرس طراحی سایت، سئو و پشتیبانی. سایت مفید مکانی هست که من می تونم تجربیات خودم رو در اختیار شما قرار بدم که بتونید وب سایت مفیدی برای خودتون داشته باشید. تماس یا واتساپ : 09905637890
نوشته های بیشتر از شعیب علیشاهیدسته بندی مطالب سایت :
- خدمات آموزشی (27)
- آموزش تولید محتوا (3)
- آموزش سئو (6)
- آموزش طراحی سایت (17)
- آموزش وردپرس (3)
- آموزش ووکامرس (2)
دیدگاهتان را بنویسید