ویژگی های یک سایت امن

امنیت یکی از مباحث مهم و کلیدی یک کسب و کار اینترنتی یا یک وب سایت هست، اگر وب سایتی که ایجاد کرده اید ایمن نباشد و دچار حمله هکرهای کلاه سیاه قرار بگیرد شما ضررهای جبران ناپذیری متحمل خواهید شد، این مقاله رو اختصاص دادم به شناخت ویژگی های یک سایت امن و پیاده سازی آنها روی وب سایت که بتواند امنیت رو چندین درجه افزایش دهد و از حمله هکرها در امان باشد.
[mw_restrict roles="administrator, subscriber"]
ویژگی های یک سایت امن :
1 – داشتن هاست مناسب از شرکت معتبر با زیرساخت های امنیتی خوب
هاست یکی از مهمترین قسمت های یک وب سایت امن هست، یعنی جزء حیاتی یک کسب و کار داشتن یک هاست یا یک سرور مناسب با امکانات خوب هست، شما اگر خواسته باشید یک هاست خوب تهیه کنید، اولا از دوستان و مدیران وب سایت هایی که از امنیت خوبی برخوردارند می تونید بپرسید که چه شرکت هاستینگی فعالیت خوبی در زمینه هاست دارد و امنیت بالایی دارد.
ویژگی های یک شرکت هاستینگ خوب
دارای قدمت بالا و تجربه زیاد
داشتن زیر ساخت های سروری مناسب و ایجاد امنیت لازم در دیتا سنتر
آپ تایم بودن 99 تا 100 درصدی سرورها در طول شبانه روز و عدم قطعی در زمان های مختلفی در شبانه روز
بروز بودن لایسنس های مدیریت هاست مانند سی پنل و دایرکت ادمین
قراردادن نظرات مشتریان راضی از خدماتشان
پشتیبانی عالی در پاسخگویی به سوالات و مشکلات مشتریان در بازه زمانی کوتاه
شرکت های زیادی در ایران فعالیت در زمینه ارائه خدمات هاست و سرور دارند که در پایین بهترین ها رو برای شما بیان می کنم:
برترین شرکت های هاستینگ ایران :
سون هاست
لیمو هاست
گنجه هاست
هاست دی ال
پارس پک
هاست نگار
ایران سرور
ماندگار وب
نت افراز
وب رمز
شما از هر شرکتی که هاست می خرید باید فاکتورهای امنیتی آن را بررسی کنید، مانند فایروال ها، آنتی ویروس ها، بروز بودن نرم افزارها و غیره که نشان دهد اطلاعاتی که شرکت هاست به شما میدهد گویای این هست که این شرکت چه قدر برای مشتریانش ارزش قائل هست و خیلی بهتر و آگاه تر میتونید تصمیم گیری کنید در خرید هاست با کیفیت.
یه موردی که خیلی از دوستانی که می خوان هاست بخرن به آن خیلی توجه می کنند قیمت هاست می باشد، این مورد رو خیلی با دقت انتخاب کنید تا دچار وسوسه های تبلیغاتی نشید.
اگر دچار وسوسه های تبلیغاتی هاستینگ هایی شدید که پیشنهاد هاست با قیمت ارزان می دهند همان لحظه اون هاستینگ و یا تبلیغ رو ببندید چون هدفشون فقط گرفتن پول هست و نه سرویس دهی خوب.
شرکت هایی مانند سون هاست یا لیمو هاست هستند که علاوه بر کیفیت بالای سرویس ها از لحاظ سرعت و امنیت مخصوصا برای وب سایت های وردپرسی از قیمت سرویس های خوبی هم برخوردار هستند، می تونید از این شرکت ها جهت خرید هاست خوب و مناسب استفاده کنید.
هم اکنون وب سایت آژانس دیجیتال مارکتینگ سایت مفید بر روی سرورهای قدرتمند سون هاست میزبانی می شود.
خرید انواع هاست با کیفیت از سون هاست
2 – انتخاب قالب یا پوسته مناسب از مارکت معتبر مانند ( قالب اهورا )
الان خیلی از مارکت های فروش قالب وردپرسی هستند که دارند قالب های ترجمه شده و یا ساخته شده و بومی شده رو میفروشند، دقت در انتخاب قالب خیلی مهم است که در پایین ویژگی های انتخاب قالب مناسب برای وب سایت رو خدمت شما میگم.
ویژگی های یک قالب خوب و مناسب :
1 – ساخته شده توسط سازنده معتبر و مطرح و قابل دسترسی ( نه ترجمه شده)
2 – نصب راحت و آسان بر روی وردپرس ( نصب جادویی فقط با چند کلیک )
3 – امکانات زیاد در قالب برای راه اندازی هر نوع وب سایتی ( البته بسته به نوع قالب ممکن است متفاوت باشد )
4 – پشتیبانی از صفحه سازهای قدرتمند مانند المنتور و ویژوال کامپوزر
5 – پشتیبانی عالی از دستگاه های مختلف مانند دسکتاپ، موبایل، تبلت جهت نمایش صحیح و بدون خطای سایت
6 – ارائه آپدیت های زود به زود جهت رفع ایرادات
7 – پشتیبانی قوی جهت رفع مشکلات در هنگام کار با قالب
اینها مواردی هست که شما نیاز دارید بدانید تا بتوانید در هنگام خرید قالب مناسب تصمیم گیری بهتری بکنید
یکی از وب سایت هایی که یک قالب بسیار خوب و حرفه ای مناسب برای راه اندازی هر وبسایتی ساخته است و مانند بقیه قالب ها نسخه ترجمه شده نیست چون این تیم قدرتمند ایرانی آن را ساختند قالبی هست به نام قالب اهورا که به دست تیم قدتمند میهن وردپرس ساخته شده است که می توانید این قالب ارزشمند و همچنین دارای نکاتی که در بالا خدمتتون گفتم را از لینک زیر خریداری کنید و با خیال راحت این قالب رو برای خودتون استفاده کنید، مطمئن باشید که پشیمان نخواهید شد چون خود وب سایت میهن وردپرس هم از همین قالب اهورا استفاده کرده است.
خرید قالب اهورا از وبسایت میهن وردپرس
3 – نصب SSL مناسب بر روی دامنه ( رایگان یا پولی )
SSl مخفف Secure Socket Layer پروتکلی هست که به معنی لایه اتصال امن نام دارد و دارای مجموعه قوانینی هست که بین سرویس دهند و سرویس گیرنده تعیین شده است و ارتباط سرویس دهنده و سرویس گیرنده را رمز نگاری می کند تا از سرقت اطلاعات جلوگیری شود.
الان معمولا تمام هاستینگ ها نسخه رایگان SSL رو ارائه میدن که به نام let’s encrypt معروف است و شما می توانید آن را در هاست خودتان فعال کنید یا اگر نتوانستید می توانید به پشتیبانی هاست خود تیکت بزنید تا برای شما فعال کنند. اگر هم که نخواستید از نسخه رایگان استفاده کنید می توانید نسخه پولی آن را از شرکت هاستینگ خود بخرید .
اگر وب سایت شما وردپرس هست باید بعد از فعال کردن SSL بر روی هاست، افزونه Really Simple SSL رو برای ساتی وردپرسی خود نصب کنید و بعد از فعال کردن کل سایت شما مجهز به پروتکل SSL می شود و در کنار آدرس دامنه وب سایت شما علامت قفلی دیده می شود که نشان دهنده استفاده از SSL هست.
4 – تغییر نام فایل ورود به پیشخوان وردپرس
فایل هایی در هنگام نصب وردپرس هستند که نام های شناخته شده ای بین کسانی که از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنند دارد مانند فایل wp-login.php که باید نام آن تغییر کند در پایین آموزش این تغییر نام فایل رو برای شما قرار میدم.
5 – عدم دسترسی به محتویات پوشه های وب سایت
با کد کوتاهی این مورد برای اینکه لیست فایل ها و پوشه های وب سایت دیده نشود از دسترسی افراد خارج می کنیم که نتوانند این فایل ها و پوشه ها را ببینند.
کد زیر را باید در انتهای فایل htaccess. هاست خودتون قرار بدید تا این ویژگی فعال شود، در پایین این کد رو براتون گذاشتم. اگر فایل htaccess. را مشاهده نکردید باید در سی پنل یا دایرکت ادمین باید از قسمت Settings تیک گزینه Show Hidden Files (dotfiles) را فعال کنید تا این فایل را ببینید ، اگر هم این فایل وجود نداشت در قسمت تنظیمات در پیشخوان وردپرس قسمت پیوندهای یکتا وارد شوید و گزینه ذخیره تغییرات را دو دفعه کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره شود و این فایل در فایل های سی پنل ساخته شود.
Options -Indexes
6 – داشتن افزونه امنیتی مناسب جهت بالا بردن امنیت سایت
افزونه های زیادی برای افزایش امنیت وب سایت وردپرسی وجود دارد که در مخزن وردپرس موجود هستند مانند افزونه all in one wp security and firewall و افزونه Wordfence Security – Firewall & Malware Scan که بیشترین نصب رو بین افزونه های امنیتی وردپرس دارند که با توجه به جستجوهای بنده و اطلاعاتی که بدست آوردم می خوام در اینجا به آموزش افزونه all in one wp security and firewall بپردازم، در پایین ویدئوی آموزشی این افزونه رو کامل براتون قرار دادم.
اگر این مطلب براتون مفید بوده در پایین امتیاز دهید و همچنین نظر خودتون رو با ما به اشتراک بگذارید،موفق باشید
نویسنده : شعیب علیشاهی | متخصص طراحی سایت با وردپرس، مدرس طراحی سایت،سئو و پشتیبانی

درباره شعیب علیشاهی
شعیب علیشاهی هستم طراح سایت، مدرس طراحی سایت، سئو و پشتیبانی. سایت مفید مکانی هست که من می تونم تجربیات خودم رو در اختیار شما قرار بدم که بتونید وب سایت مفیدی برای خودتون داشته باشید. تماس یا واتساپ : 09905637890
نوشته های بیشتر از شعیب علیشاهیدسته بندی مطالب سایت :
- خدمات آموزشی (28)
- آموزش تولید محتوا (3)
- آموزش سئو (6)
- آموزش طراحی سایت (18)
- آموزش وردپرس (3)
- آموزش ووکامرس (2)
دیدگاهتان را بنویسید