ویژگی های یک وب سایت خوب چیست

در این مقاله قصد دارم ویژگی های یک وب سایت خوب رو برای شما شرح بدم تا دید درستی از یک صفحه وب مناسب داشته باشید و اگر خواستید وب سایت برای خودتان راه اندازی کنید بدانید که چه استانداردهایی رو باید در پیاده سازی آن انجام بدید، با من همراه باشید…
ویژگی های یک وب سایت خوب
1 – طراحی خوب و چشم نواز
اولین چیزی که از ویژگی های یک وب سایت خوب هست که کاربر می بیند طراحی وب سایت شماست، هر چه قدر زیبایی وب سایت شما جذاب تر باشد و در عین حال کاربردی و البته المان ها به خوبی در صفحه اصلی سایت و صفحات داخلی سایت طراحی شده باشد و در جای خودشان قرار گرفته باشد کاربر یا مشتری شما تجربه خوبی در سایت شما خواهد داشت و خسته نخواهد شد، وب سایت هایی که از طراحی خوبی برخوردار نیستند قطعا نرخ پرش کاربر و افت بازدید کننده خواهند داشت.
با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و با صفحه سازهایی مانند المنتور شما به راحتی میتوانید وب سایتی جذاب و کاربر پسند برای خود ایجاد کنید که کاربر در وب سایت شما تجربه خوبی داشته باشد، البته با کد نویسی اختصاصی هم می توانید این کار را انجام دهید اما هزینه آن به مراتب خیلی بیشتر از پیاده سازی سایت با وردپرس خواهد بود.
2 – کاربری آسان
خیلی مهم است که کاربر در هنگام گشتن در وب سایت شما خیلی راحت باشد و بتواند به تمام قسمت های وب سایت شما به راحتی دسترسی داشته باشد و اگر خواسته باشد دنبال چیزی در وب سایت شما باشد به مشکل و به دردسر برنخورد، کاربرانی که وارد سایت شما می شوند چون دانش سایت و کاربری ممکنه باهاش نداشته باشند باید سعی کنید که المان های وب سایت طوری ایجاد شود که برای هر کسی قابل درک و کاربری آن آسان باشد.
البته سیستم مدیریت سایت هم باید از کاربری آسان و قابل درکی برخوردار باشد تا شما به عنوان مدیر سایت بتوانید به تمام قسمت های سایت کنترل کامل داشته باشد، البته وردپرس محیط مدیریتی آسانی دارد فقط باید کمی وقت گذاشت تا بتوان به کل سیستم مسلط شد، اگر خواسته باشید که سیستم اختصاصی پیاده سازی کنید باید از فردی که برای شما برنامه نویسی می کند بخواهید که المان ها را طوری طراحی کند که در هنگام کار کردن با سیستم مدیریت سایت اذیت نشوید.
3 – درج محتوای با کیفیت بالا
محتوای تولید شده در وب سایت حکم موفقیت و یا شکست وب سایت را دارد، یعنی اگر محتوای شما، محتوای خوب است که نیازی از مخاطب را حل می کند شما توانسته اید در کار خود موفق شوید ولی اگر نشوید باید مسیر تولید محتوای خود را اصلاح کنید تا دچار شکست نشوید. محتوا می تواند متنی، ویدئویی، صوتی، اینفوگرافیک باشد که گویای تخصص شما در حوزه کاری شماست و هر چه قدر تخصص شما در حوزه کاریتان بیشتر باشد شما موفقیت بیشتری کسب خواهید کرد. مسئله تولید محتوا خیلی مهم است چون که شما وب سایت خود را برای همین تولید محتوا ایجاد می کنید حالا این محتوا تبلیغ کسب و کار شما، فروش خدمات و یا کالاهای شماست که می تواند تاثیر گذار باشد و برای شما مشتری جذب کند.
4 – بهینه شده برای موبایل
الان دیگر کمتر وب سایتی پیدا می شود که برای موبایل بهینه نباشد، منظور از بهینه شده برای موبایل یعنی « ریسپانسیو » باشد که در سایزهای مختلف مانند موبایل، تبلت های مختلف به راحتی وب سایت شما نشان داده شود. گوگل به وب سایت هایی که از ویژگی ریسپانسیو برخوردارند امتیاز می دهد و اگر وب سایتی این ویژگی را نداشته باشد با افت سئو مواجه خواهد شد.
مقاله ای در وب سایت با عنوان منظور از ریسپانسیو بودن سایت موجود است که می توانید آن را مطالعه کنید تا درک بهتری از ریسپانسیو بودن سایت بدست آورید.
5 – مشخص بودن اطلاعات تماس و مکان صاحب وب سایت
هر وب سایت این دو قسمت را باید داشته باشد ، یعنی صفحه تماس با ما وب سایت گویای اطلاعات تماس تلفنی و آدرس کسب و کار باشد، شاید آدرس ضروری نباشد ولی شماره تماس و شماره تماس های ارتباطی با واتساپ و تلگرام باید موجود باشد تا کاربر بتواند از طریق آن با مدیریت سایت یا با پشتیبانی وب سایت در ارتباط باشد و بتواند سوالات و ابهامات خود را رفع کند.
6 – بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو
یک وب سایت خوب باید زیرساخت های سئوی درستی داشته باشد، چه سئوی داخلی یا سئوی خارجی که رشد تکاملی و درستی داشته باشد تا به صورت دراز مدت ماندگار باشد و همینطور برای کلمات کلیدی که محتوا برای آن تولید می شود بتواند جایگاه خوبی در نتایج جستجوی گوگل داشته باشد، البته سئو زمانبر هست و نباید انتظار داشت که یک شبه نتیجه گرفت و یک پروسه زمانبر هست و چاره ای نیست باید تکامل آن طی شود تا نتایج آن شگفت انگیز باشد. البته سئو در برگیرنده قسمت های زیادی است که باید به صورت کامل درک شود تا مشکلی برای وب سایت ایجاد نشود.
7 – امنیت بالا
امنیت یکی از مهمترین شاخصه های یک وب سایت خوب هست و باید نسبت به آن حساس بود و کارهایی که لازم هست برای بالا بردن امنیت سایت باید انجام دهید تا دغدغه هک شدن وب سایت را نداشته باشید، فاکتورهای امنیتی هم باید در سمت هاست انجام شود و هم باید در سمت وب سایت انجام شود.
می توانید از دوره افزایش امنیت وب سایت با قیمت مناسب استفاده کنید و وب سایت خود را تا 500 درصد ایمن کنید و خیال شما از امنیت وب سایتتان راحت باشد، برای خرید آموزش کلیک کنید و بعد از خرید لینک های دانلود در پروفایل کاربری شما قرار می گیرد :
خرید محصول افزایش امنیت وب سایت وردپرسی
8 – سرعت بالا
سرعت هم یکی از فاکتورهای یک وب سایت خوب هست، گوگل به وب سایت هایی که تا 3 ثانیه باز می شوند بسیار ارزش قائل می شود و به سئوی آنها در نتایج خودش کمک می کند، اگر از وردپرس استفاده می کند و نوع وب سرور هاست شما litespeed هست می توانید از افزونه LiteSpeed Cache می تواند استفاده کنید ، این افزونه با وب سرور litespeed هماهنگ هست و خیلی به سرعت وب سایت وردپرسی کمک می کند ولی اگر نوع وب سرور هاست شما apache یا ngnix هست می توانید از افزونه wp-rocket استفاده کنید که با این وب سرورها بیشتر هماهنگ است.
اگر این مطلب برای شما مفید بود لطفا در پایین امتیاز دهید و نظر ارزشمند خودتون رو با ما به اشتراک بگذارید، موفق باشید
نویسنده : شعیب علیشاهی | طراحی سایت – مدرس طراحی سایت- سئو و پشتیبانی

درباره شعیب علیشاهی
شعیب علیشاهی هستم طراح سایت، مدرس طراحی سایت، سئو و پشتیبانی. سایت مفید مکانی هست که من می تونم تجربیات خودم رو در اختیار شما قرار بدم که بتونید وب سایت مفیدی برای خودتون داشته باشید. تماس یا واتساپ : 09905637890
نوشته های بیشتر از شعیب علیشاهیدسته بندی مطالب سایت :
- خدمات آموزشی (27)
- آموزش تولید محتوا (3)
- آموزش سئو (6)
- آموزش طراحی سایت (17)
- آموزش وردپرس (3)
- آموزش ووکامرس (2)
دیدگاهتان را بنویسید